29.12.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – AngularJS, Mobile, QA i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – AngularJS, Mobile, QA i drugi

U poslednjoj radnoj nedelji ove godine HelloWorld.rs vam nudi 511 IT oglasa. To je 511 prilika za nove radne pobede u novoj 2016. godini :)

351 oglas je potencijalna šansa za Programere, 38 za Sistem administratore, 36 za QA inženjere, 35 za Dizajnere, Podrška – 23, Menadžment – 16 i Prodaja/konsultanti – 12.

Kao i uvek do sad, izdvojili smo za vas nekoliko najnovijih oglasa:

COFA Media, internacionalna web dizajn agencija sa sedištem u Beogradu, traži AngularJS programera. Ako imate minimum 2 godine radnog iskustva u ovoj oblasti i želite da učestvujete u stvaranju najsavremenijih web aplikacija, web prezentacija i e-commerce rešenja, predlažemo vam da konkurišete.

Levi9 širi svoj tim – traže Junior mobile developere. Nude odlične uslove, a od vas traže “samo” poznavanje najmanje jednog OOP jezika. Levi9 je holandska firma za IT usluge sa oko 600 visokoobrazovanih i stručnih IT profesionalaca u istočnoj i centralnoj Evropi. Pored sedišta u Amsterdamu, Levi9 ima razvojne centre u Srbiji, Rumuniji i Ukrajini. Njihovi timovi rade na daljinu za holandske i međunarodne klijente.

Saturized, digitalna agencija iz Novog Sada, raspisala je konkurs za Interface Designer-a. Bave se kreiranjem digitalnih user experienca, proizvoda i platformi. Njihove usluge obuhvataju takođe i kreativnu i digitalnu strategiju, web i mobile dizajn i development. Na ovoj radnoj poziciji bićeš deo dizajn tima koji se bavi produkcijom interfejs dizajna za web sajtove, web i mobilne aplikacije.

DEVTECH je u potrazi za Software Testerom u Novom Sadu. DEVTECH je kompanija koja se bavi razvojem softvera i IT uslugama. DEVTECH je specijalizovan za inženjering i razvoj Cloud platformi i usluga. Imaju dugačku istoriju pružanja usluga za preduzeća, ISV, servisne provajdere. Za ovu poziciju je potrebno minimum dve godine iskustva sa testiranjem softvera.

VCA d.o.o. traži Linux/Unix Administratora za Shell Scripting. Zahtevi za ovu poziciju su iskustvo u konfiguraciji i administraciji Linux/Windows rešenja, dobro znanje scripting jezika kao sto je Shell, Perl, Python, sposobnost za troubleshoot u različitim shell-ovima. VCA Group je osnovana 2004. godine, sa ciljem da se pokrene biznis u oblasti IT konsolidacije. Od tada VCA Group uključuje softverske tehnologije u svoj asortiman.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima, kao i iskustva zaposlenih u odeljku Sve o IT kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

5
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga