10.08.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – Java, .NET, C#, PHP i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – Java, .NET, C#, PHP i drugi

U drugu sunčanu nedelju avgusta sajt Helloworld.rs ulazi sa 485 IT oglasa. Od toga je 347 namenjeno programerima, 39 QA inženjerima, 28 Sistem administratorima, 26 oglasa je u kategoriji UX Dizajn, 22 za menadžerske pozicije, 16 – Podrška i 7 – Prodaja/konsultanti.

Evo par zanimljivih i aktuelnih oglasa koje smo izdvojili za vas:

Zbog povećanja obima posla kompanija O3ART traži stručnu i odgovornu osobu za poziciju Web i grafički dizajner. On će raditi na dizajnu veb sajtova, dizajnu vizuelng identiteta i reklamnog materijala.

Kompanija Nortal d.o.o. traži osobu za poziciju Developer Team Lead. Nortal je međunarodna kompanija orijentisana na izradu softverskih rešenja za klijente u javnom i privatnom sektoru. Oblasti kojima se kompanija bavi su elektronska uprava, proizvodnja i logistika, telekomunikacije, upravljanje javnim finansijama, zdravstvena zaštita, finansijske usluge, energija i resursi.

PlusPlus Nove Tehnologije je softverska kompanija koja na teritoriji Srbije posluje od 2002. godine. Specijalizovani su za agilni razvoj namenskih softverskih rešenja. Zbog povećanja obima poslovanja za svoj tim u Beogradu traže Java programera. Potreban im je neko ko je dobar poznavalac Java programskog jezika, Java API-ja i design pattern-a. Nude sigurnost, zanimljiv i dinamičan posao.

ManpowerGroup Serbia je u potrazi za motivisanim kandidatima koji će prihvatiti izazov i pridružiti se njihovom razvojnom timu u Novom Sadu na poziciji .NET Developer. Kompanija ManpowerGroup je svetski lider u industriji zapošljavanja, koja obezbeđuje usluge menadžmenta radne snage i rešenja za korisnike u preko 4 500 kancelarija u 80 zemalja.

Puzzle Software traži Intermediate/Senior C# .NET Developere. Njihove glavne oblasti poslovanja su agilan razvoj softverskih rešenja i scrum sertifikovana i proširena edukacija. Potrebne sui m osobe koje imaju više od dve godine iskustva u razvoju softvera i minimum jednu godinu u razvoju C# programskog jezika.

eKapija.com traži Senior PHP programera. Ako vas zanima razvoj veb aplikacija ovo je izuzetna prilika da isprobate svoje sposobnosti i da se usavršavate na razvoju jednog od najposećenijih i najuticajnijih poslovnih portala u regionu.

Kompanija RT-RK traži osobu da se priključi njihovom novosadskom timu na poziciji RTL Verification/Design Engineer. Neki od uslova za apliciranje su poznavanje VHDL jezika za opis digitalnih sistema i poznavanje alata za kontrolu verzija koda, a poznavanje programskog jezika C i iskustvo rada u Linux okruženju će se smatrati prednošću.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga