17.08.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – Java, .NET, iOS, PHP i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – Java, .NET, iOS, PHP i drugi

Nova radna nedelja – novi IT oglasi na sajtu Helloworld.rs! Trenutno se na sajtu nalazi 488 oglasa za posao u IT struci, ali se trudimo da se taj broj iz dana u dan povećava, kako bismo vam pružili više mogućnosti za posao iz snova :)

Od ukupnog broja oglasa na sajtu Helloworld.rs, 352 je namenjeno Programerima, 41 QA inženjerima, 27 Dizajnerima, 24 Sistem administratorima, 22 IT menadžerima, 16 za oblast Podrške i 6 – Prodaja/konsultanti.

Za sve ambiciozne i vredne IT-evce koji su u procesu traženja posla, izdvojili smo nekoliko zanimljivih aktuelnih oglasa:

Old Country d.o.o. Beograd traži nekoliko Senior .NET Developera. Old Country d.o.o. pruža usluge i proizvode iz sfere informacionih tehnologija, koji uključuju upravljanje projektima, razvoj i održavanje softvera, QA poslovnu analitiku itd.

Kompanija O3ART se nada stručnoj i odgovornoj osobi na poziciji Web dizajnera. o3art je firma čiji članovi tima već nekoliko godina uspešno rade u oblasti veb i grafičkog dizajna. Dizajner kome se posreći radiće na dizajnu veb sajtova, dizajnu vizuelnog identiteta, reklamnog materijala i pripremi za štampu. Poželjno je da kandidat može samostalno da ažurira postojeće veb sajtove.

Ostale oglase iz oblasti dizajna možete da pogledate ovde.

Renomirana holandska firma Levi9 traži Java developera. Novosadski i zrenjaninski timova ove kompanije rade na daljinu za holandske i međunarodne klijente. Levi9 je tehnološki partner za klijente koji su u potrazi za nadogradnjom i razvojem sopstvenog IT sektora.

CallidusCloud, vodeći provajder cloud softvera, je u potrazi za iOS programerom, koji ima bar dve godine radnog iskustva na iOS-u i odličnim poznavanjem Objective C. Sedište firme je u Silicijumskoj dolini i to je tržište na kojem se “takmiče”. Sve kvalitetne stvari koje naprave pokazuju se svetu na njihovim C3 konferencijama u Las Vegasu i Londonu. Nude odlične beneficije, čekirajte!

Delhaize Serbia traži hrabrog i odlučnog saradnika na poziciji Programer analitičar, koga privlači mogućnost da svoju karijeru gradi u sektoru za razvoj IT-ja, sa sedištem u Beogradu. Između ostalog, njegovi zadaci će biti da razvija i održava postojeće aplikacije u Power Builder-u i .NET C#, definiše zahteve, projektuje rešenja i učestvuje u izradi aplikativnih programa i učestvuje u prilagođavanju postojećih programa.

Usled konstantnog povećanja obima posla, domaćoj kompaniji GBI je potreban PHP programer. GBI je 2010. godine postala članica INFOBIP kompanije koja spaja informacione tehnologije sa telekomunikacijama. Brojne veštine, inovacije i priznanja ove kompanije doveli su ih na sam vrh svetske GSM Asocijacije.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga