26.10.2015. ·
3 min

Aktuelni oglasi – Java, Dizajn, Microsoft Dynamics i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – Java, Dizajn, Microsoft Dynamics i drugi

Kraj oktobra HelloWorld.rs obeležava sa čak 524 IT oglasa. Broj oglasa po kategorijama iznosi: Programeri – 355, QA inženjeri – 38, Sistem administratori – 38, UX Dizajneri – 30, Podrška – 28, Menadžment – 20 i Prodaja/konsultanti – 15.

Za sve zainteresovane IT-evce izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa:

IN2 grupa, jedna od vodećih softverskih kompanija u regionu jugoistočne Evrope, poziva sve zainteresovane da se pridruže njihovom timu i prijave za poziciju Microsoft Dynamics Developer-a. Očekuju odgovornu osobu, spremnu za timski rad i usavršavanje, a koja ima radnog iskustva na Microsoft Dynamics NAV ili AX projektima. IN2 grupa se bavi implementacijom Oracle i Microsoft sistema, ali i razvojem sopstvenih rešenja namenjenih privredi, javnom sektoru, zdravstvu i finansijskim institucijama. Osnovana 1992. godine, IN2 grupa se može pohvaliti iskustvom na preko 300 projekata i statusom Oracle Platinum partnera i Microsoft Partnera godine za 2013.

Saga d.o.o. traži Java programera, koji će raditi na projektovanju i implementaciji složenih softverskih rešenja. Potrebno je da ima minimum dve godine iskustva u radu sa Java EE, JSF, JSP i HTML/CSS. Saga d.o.o. je kompanija iz Beograda, osnovana 1989. godine. Od svog osnivanja, Saga je težila da postane kompanija koja će nuditi ICT usluge pre svega velikim i srednjim kompanijama na tržištu, u industrijama gde je ICT od ključne važnosti za postizanje uspeha.  Konstantno se širi u regionu i investira u zaposlene, njihovo obučavanje i nivo znanja i veština.

Rendered Text je u potrazi za Senior Software Developer-om. Rendered Text razvija Semaphore, jedan od vodećih continuous integration & deployment servisa u svetu. Među njihovim korisnicima su kompanije iz preko 100 zemalja i njihov broj stalno raste. Nalaze se u Novom Sadu i rade u prijateljskoj atmosferi. Trenutno traže “jačeg igrača”, odnosno osobu koja ima više od pet godina iskustva u razvijanju softvera.

Kompanija Saturized je raspisala konkurs za poziciju Interface Designer-a, koji će biti deo dizajn tima koji se bavi produkcijom interfejs dizajna za web sajtove, web i mobilne aplikacije. Potreban im je neko maštovit, jer su Saturatori, pre svega, talentovani mladi ljudi, ujedinjenih u strasti i znanju prema digitalnim tehnologijama. Neophodno je da kandidat priloži svoj portfolio u kome mogu da vide primere interfejsa za web sajtove i/ili mobilnih aplikacija, da odlično poznaje Photoshop i Illustrator i da prati aktuelne trendove.

Orion Telekom nudi šansu za praksu svima koji žele da steknu radno iskustvo i nauče nešto novo, da se priključe njihovom beogradskom tehničkom timu na poziciji Administrator lokalne mreže. Ova osoba će raditi na instaliranju i konfiguraciji potrebnih fizičkih računara i potrebnih servisa, imaće učešće u održavanju lokalnih mreža i radu na opremi u datacentrima. Orion Telekom je fokusiran na akvizicije, integraciju i razvoj alternativnih telekomunikacionih resursa sa ciljem da isporuči najkvalitetnije servise fiksne telefonije i Internet konekcije za privatne i poslovne korisnike. Njihov tim broji više od 300 ljudi, a razvijeni regionalni centri Orion telekoma se nalaze u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima, kao i iskustva zaposlenih u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

4
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga