16.11.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – Java, PHP, iOS i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – Java, PHP, iOS i drugi

Ukoliko tražiš posao u IT branši, na pravom si mestu, jer ti ove nedelje sajt HelloWorld.rs nudi 472 IT oglasa. Od toga je 341 oglas za Programere, 35 za QA inženjere, 31 za Sistem administratore, 27 za Dizajnere, Podrška – 16, Menadžment – 13 i Prodaja/konsultanti – 9. Sigurno ćeš među njima naći neki po svojoj meri. HelloWorld tim ti želi puno sreće!

Evo par najnovijih IT oglasa na našem sajtu:

Kompanija Westum traži Java developera da se pridruži njihovom beogradskom timu. Potreban im je neko ko ima minimum dve godine iskustva u radu na JEE razvoju softvera, kao i sa veb servisima kao što su SOAP, REST, JSON. Westum je usko specijalizovana IT kompanija koja se bavi izradom sistema visokih performansi iz oblasti elektronske trgovine (e-commerce).

ActionTrip traži posvećene i ambiciozne pojedince da se pridruže njihovom rastućem timu u Srbiji za stalan posao sa punim radnim vremenom. Radi se o poziciji Senior Front-End Developera, koji će biti deo razvojnog tima i radiće na tehnologijama vezanim za online video sa fokusom na HTML 5. Potrebno je da vladate JavaScript-om, HTML5, CSS3, kao i da dobro poznajete internet aplikacije i tehnologije.

Edeja Software je u potrazi za PHP developerom, koji će svojim iskustvom i posvećenošću doprineti napretku njihovog PHP tima. Na dobrom ste putu da postanete deo ovog tima ako posedujete iskustvo u razvoju veb aplikacija, iskustvo u radu sa nekim od PHP framework-ova, kao i znanje HTML5/CSS Bootstrap-a.

Novosadska kompanija Intens je raspisala konkurs za iOS Mobile developere. Osnovna delatnost ove kompanije je razvoj softverskih proizvoda i pružanje usluga iz tog domena. Specijalizovani su pre svega za razvoj poslovnih informacionih sistema.

Kompanija Koving traži Web dizajnera. Od budućeg dizajnera se očekuje da je fleksibilna, komunikativna, odgovorna, samoinicijativna i timski orijentisana osoba, sposobna za rad u atmosferi izuzetne radne dinamike, kao i u radu pod pritiskom. Kompanija Koving je specijalizovana za distribuciju, instalaciju, projektovanje, konsalting i održavanje sistema tehničke zaštite koja uspešno posluje preko 25 godina.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima, kao i iskustva zaposlenih u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

1
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga