Aktuelni oglasi – Java, QA, Android i drugi
Nedeljni pregled IT oglasa

Aktuelni oglasi – Java, QA, Android i drugi

14.12.2015. | 2 min

Broj oglasa u nedelji

Senioritet

Najtraženije tehnologije

Nova radna nedelja – nove radne pobede! HelloWorld.rs vam pomaže da nađete posao, ali i da se informišete o poslodavcu pre same odluke da konkurišete za određenu poziciju.

Ove nedelje vam nudimo ukupno 446 IT oglasa. Od toga je 311 oglasa za Programere, 37 za Sistem administratore, 31 za QA inženjere, 25 za Dizajnere, Podrška – 17, Menadžment – 14, Prodaja/konsultanti – 11.

Izdvojili smo par aktuelnih konkursa:

Kompanija Levi9 traži Junior Java Developera. Potrebno je znanje Jave, SQL-a, kao i HTML, CSS i JavaScripta. Levi9 je holandska firma za IT usluge sa oko 600 visokoobrazovanih i stručnih IT profesionalaca u istočnoj i centralnoj Evropi. Pored sedišta u Amsterdamu, Levi9 ima razvojne centre u Srbiji, Rumuniji i Ukrajini. Njihovi timovi rade na daljinu za holandske i međunarodne klijente.

Pojačanje u vidu Java developera je potrebno i kompaniji CBS Systems. Novog developera očekuje razvoj Spring komponenti i servisa, optimizacija performansi (na SQL i/ili Java strani), analiza korisničkih zahteva, kao i implementacija poslovnog sadržaja. Ono što ovu kompaniju izdvaja je to što se ne bave outsourcing-om. Celim životnim ciklusom njihovih prozvoda upravljaju njihovi eksperti i svaki progamer je uključen u kreativnom procesu. Ova kompanija se bavi razvojem i implementacijom poslovnih rešenja za srednja i velika preduzeća na najsavremenijim tehnološkim platformama.

Jedno od vodećih preduzeća u Srbiji, PSTech, je u potrazi za Android Engineer-om, koji poseduje znanje i iskustvo u radu sa aplikacijama i objektno orijentisanim jezicima. Osnovnu delatnost ove kompanije čine razvoj softvera za potrebe inostranih klijenata (outsourcing) i razvoj sopstvenih poslovnih rešenja i proizvoda.

Telenor traži QA test inženjera sa iskustvom u testiranju aplikacija i razvoju IT sistema. Od 2006. godine, od kada je prisutan na tržištu Srbije, Telenor Srbija je postao najveći mobilni operator u zemlji, sa više od 3 miliona zadovoljnih korisnika iz svih sfera privatnog i poslovnog života.

Manpower je otvorio konkurs za poziciju Programer. Budući član njihovog tima bi trebalo da poseduje odlično znanje MS SQL-a, iskustvo u radu sa bankarskim modulima i iskustvo u radu na Microsoft platformi. Njegove odgovornosti, između ostalog, biće održavanje i razvoj bankarskih modula, Učestvovanje u timovima na realizaciji internih projekata banke i dokumentacija izvornog koda.

PLANet Systems Group je u potrazi za Linux System Administratorom za svoje novosadske kancelarije. Planet Systems Group je rastuća međunarodna i multikulturna zajednica iskusnih programera i stručnjaka koji posluju u Novom Sadu. Fokusirani su na razvoj i implementaciju svojih veb aplikacija.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima, kao i iskustva zaposlenih u odeljku Sve o IT kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.


(3 osobe su glasale, prosečna ocena: 4)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška