08.02.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – PHP, Backend, Mobile, UX i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – PHP, Backend, Mobile, UX i drugi

Ove nedelje nudimo čak 510 poslovnih prilika za IT stručnjake. Ukoliko tražiš posao, predlažemo ti da pregledaš oglase za posao na sajtu HelloWorld.rs i vidiš da li neki od njih odgovara tvojim znanjima, iskustvu i preferencijama. 

Izdvojili smo par “najsvežijih”:

Kompanija CallidusCloud traži Lead / Senior Java Backend Developera. Od tebe se, između ostalog očekuje da imaš radno iskustvo kao Java programer, kao i u nekoj od sledećih tehnologija: REST, SOAP, Spring, Struts. Ova kompanija u Beogradu trenutno radi razvoj nekoliko web cloud rešenja. Sve što rade je web i to SaaS i multitenant. Njihova rešenja se integrišu sa aktuelnim cloud rešenjima: Salesforce, SAP, Dynamics, DocuSign, Google Api… Sedište kompanije je u Silicijumskoj dolini i to je tržište na kom se takmiče.

Kompanija enjoy.ing software engineering d.o.o. je trenutno u potrazi za Mobile developerom, koji će raditi na mobilnim aplikacijama za iOS, Android i Windows telefonima. Enjoy.Ing je švajcarska inženjerska kompanija, čije je sedište u Cirihu, a razvojni timovi u Beogradu i Nišu. Enjoy.Ing nudi usluge u oblasti softverskog inženjeringa, tako što se prilagođava potrebama klijenata za implementaciju razvojnih softverskih projekata, tehničke konsultantske usluge, upravljanje projektima, dizajn, razvoj i testiranje.

Qode Themes želi da dopuni svoj tim Interactive Front-End / UX Developer-om. Ukoliko imaš želju za praktičnom primenom i realizacijom inovativnih ideja, sebe smatraš timskim igračem, talentovan/a si, motivisan/a i poseduješ želju za učenjem i napredovanjem u skladu sa najmodernijim tehnologijama uz konstantni sistem nagrađivanja, pozivaju te da postaneš deo njihovog rastućeg tima.

Kompanija Westum konstantno raste od 2006. godine, a trenutno traže PHP Developera, da se pridruži njihovom timu u Beogradu. Potrebno je više od tri godine iskustva sa PHP-om. Westum je usko specijalizovana IT kompanija koja se bavi izradom sistema visokih performansi iz oblasti elektronske trgovine (e-commerce).

phpovac

Levi9 je u potrazi za Junior Test Developerom. Levi9 je outsourcing kompanija koja pruža usluge razvoja, održavanja i testiranja softvera. Sedište kompanije nalazi se u Amsterdamu (Holandija), a svoje usluge pružaju iz razvojnih centara u Srbiji, Ukrajini i Rumuniji. Sedam osoba je preporučilo ovu kompaniju na našem servisu IT Insajder, kao dobrog poslodavca.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Naše najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Oceni tekst

5
2 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga