Aktuelni oglasi – PHP, SAP, iOS i drugi
Nedeljni pregled IT oglasa

Aktuelni oglasi – PHP, SAP, iOS i drugi

27.07.2015. | 2 min

Broj oglasa u nedelji

Senioritet

Najtraženije tehnologije

Poslednje radne nedelje jula Helloworld.rs donosi vam 515 IT oglasa. Od toga je 370 namenjeno programerima, 39 Sistem administratorima, 38 QA inženjerima, 23 menadžerima, 21 oglas je u kategoriji UX Dizajn, 17 - Podrška i – 7 Prodaja/konsultanti.

Izdvojili smo za vas nekoliko najnovijih oglasa:

Saturized, profesionalna digitalna kreativna agencija iz Novog Sada, raspisala je konkurs za poziciju Interface Designer. Ova agencija nudi niz usluga koje uključuju brendiranje, dizajn interfejsa, dizajn i razvoj sajtova, digitalne aplikacije, 3D modele, interaktivne prezentacije. Kao podizvođač, radili su za klijente poput: Yahoo, Coca Cola, 20th Centuri Fox, Toshiba, Sony, HBO, Ebay Motors , ShippingEasy i mnoge druge.

Kompanija DEVTECH traži motivisanu osobu za poziciju Junior PHP developer-a. Potreban im je neko ko ima više od jedne godine iskustva u radu sa PHP-om i poznavanje HTML-a, CSS-a i JavaScript-a. Nude siguran i stabilan posao, dobru platu i beneficije. DEVTECH je globalna kompanija sa sedištem u Velikoj Britaniji i inženjerskim centrima u Evropi i Americi. Ostale aktivne oglase ove kompanije možete da pogledati ovde.

Jedna od vodećih IT kompanija u regionu RT-RK d.o.o. je u potrazi za System Software Developer-om. Potrebni uslovi za priključivanje njihovom timu su dobro poznavanje programskih jezika C i C++, poznavanje razvoja softvera za Linux OS i razumevanje osnovnih principa rada operativnih sistema, razvoja multitrending aplikacija i sistema sa radom u realnom vremenu. Nude fleksibilno radno vreme, rad sa najmodernijim razvojnim platformama i alatima, stalno stručno usavršavanje i dobro plaćen posao.

Cloud Horizon, softverska kompanija iz Montreala, traži QA Engineer-a za svoje kancelarije u Beogradu, koji će testirati softver razvijen od strane njihovog tima.

Kompanija S&T, deo korporacije S&T AG, traži Senior SAP Consultant-a. Ako imate minimum tri godine relevantnog radnog iskustva, dobru akademsku pozadinu (tehnološki, inženjerski, ekonomski smer) i spremni ste za planiranje, prioritetizaciju i poštovanje jasno zadatih rokova, imate priliku da postanete deo ovog rastućeg tima.

Prosperitetna kompanija PSTech je u potrazi za iOS Software Developer-om. PSTech tim čini preko 300 zaposlenih stručnjaka čiji broj konstantno raste. Sada traže osobu koja ima minimum dve godine sa iOS aplikacijama i znanje C programskom jezika.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška