27.07.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – PHP, SAP, iOS i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – PHP, SAP, iOS i drugi

Poslednje radne nedelje jula Helloworld.rs donosi vam 515 IT oglasa. Od toga je 370 namenjeno programerima, 39 Sistem administratorima, 38 QA inženjerima, 23 menadžerima, 21 oglas je u kategoriji UX Dizajn, 17 - Podrška i – 7 Prodaja/konsultanti.

Izdvojili smo za vas nekoliko najnovijih oglasa:

Saturized, profesionalna digitalna kreativna agencija iz Novog Sada, raspisala je konkurs za poziciju Interface Designer. Ova agencija nudi niz usluga koje uključuju brendiranje, dizajn interfejsa, dizajn i razvoj sajtova, digitalne aplikacije, 3D modele, interaktivne prezentacije. Kao podizvođač, radili su za klijente poput: Yahoo, Coca Cola, 20th Centuri Fox, Toshiba, Sony, HBO, Ebay Motors , ShippingEasy i mnoge druge.

Kompanija DEVTECH traži motivisanu osobu za poziciju Junior PHP developer-a. Potreban im je neko ko ima više od jedne godine iskustva u radu sa PHP-om i poznavanje HTML-a, CSS-a i JavaScript-a. Nude siguran i stabilan posao, dobru platu i beneficije. DEVTECH je globalna kompanija sa sedištem u Velikoj Britaniji i inženjerskim centrima u Evropi i Americi. Ostale aktivne oglase ove kompanije možete da pogledati ovde.

Jedna od vodećih IT kompanija u regionu RT-RK d.o.o. je u potrazi za System Software Developer-om. Potrebni uslovi za priključivanje njihovom timu su dobro poznavanje programskih jezika C i C++, poznavanje razvoja softvera za Linux OS i razumevanje osnovnih principa rada operativnih sistema, razvoja multitrending aplikacija i sistema sa radom u realnom vremenu. Nude fleksibilno radno vreme, rad sa najmodernijim razvojnim platformama i alatima, stalno stručno usavršavanje i dobro plaćen posao.

Cloud Horizon, softverska kompanija iz Montreala, traži QA Engineer-a za svoje kancelarije u Beogradu, koji će testirati softver razvijen od strane njihovog tima.

Kompanija S&T, deo korporacije S&T AG, traži Senior SAP Consultant-a. Ako imate minimum tri godine relevantnog radnog iskustva, dobru akademsku pozadinu (tehnološki, inženjerski, ekonomski smer) i spremni ste za planiranje, prioritetizaciju i poštovanje jasno zadatih rokova, imate priliku da postanete deo ovog rastućeg tima.

Prosperitetna kompanija PSTech je u potrazi za iOS Software Developer-om. PSTech tim čini preko 300 zaposlenih stručnjaka čiji broj konstantno raste. Sada traže osobu koja ima minimum dve godine sa iOS aplikacijama i znanje C programskom jezika.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga