21.03.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – iOS, QA, UX, PHP, JavaScript i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – iOS, QA, UX, PHP, JavaScript i drugi

Prvu prolećnu nedelju obeležavamo sa čak 534 IT oglasa. Vreme je da se ITevci probude iz zimskog sna i pronađu svoj posao iz snova :)

Izdvojili smo nekoliko aktuelnih konkursa:

Američka kompanija CallidusCloud traži iOS programera. Ova kompanija se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud resenja za on-line učenje. Specifični su po tome što ne rade outsource. Nude posao na sjajnoj lokaciji u Beogradu, slobodne vikende, team building-e i najbolju kafu u gradu :)

HORISEN Solutions je u potrazi za QA Leader-om. Potrebno je iskustvo sa Scrumom, infrastruktorom web aplikacija i test menadžment alatima. HORISEN Solutions je kompanija za razvoj softvera iz oblasti mobilnih i web aplikacija. SMS i IVR aplikacije kao i JAVA mobilne aplikacije su njihovi glavni proizvodi.  Na tržištu IT tehnologija prisutni su od 2003. godine.

P3 Communications širi svoj  beogradski tim UX dizajnerom. Traže minimum dve godine iskustva sa softver dizajnom i veb aplikacijama. P3 Communications Engineering je međunarodno aktivna inženjering kompanija u sektoru telekomunikacija. Akreditovani su kao test-laboratorija u oblasti telekomunikacija.

Kompanija Renhead traži Junior PHP Developera, koji poseduje bazična tehnička znanja o PHP-u, OOP, front-end razvojem i SQL-om. Renhead je inostrana kompanija, stacionirana u Sjedinjenim Američkim Državama koja se bavi razvojem rešenja za efektivno zapošljavanje. Pored kancelerije u SAD-u imaju kancelariju i u Beogradu. Glavni projekat im je razvoj aplikacije koja je namenjena za regrutaciju.

Seven Bridges Genomics traži JavaScript inženjera. Radi se o srpsko-američkoj kompaniji, sa bazom u Beogradu i Bostonu, koja je osnovana 2009. godine sa ciljem da izgradi cloud platformu za genetske analize i istraživanja. Trenutno grade najsavremeniju cloud computing platformu za analizu genetskih podataka na tržištu.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Naše najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Oceni tekst

5
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga