08.12.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – .NET, Java, QA, PHP i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – .NET, Java, QA, PHP i drugi

Novu radnu nedelju HelloWorld.rs je započeo sa 463 IT oglasa. Za programerske pozicije na sajtu je trenutno dostupan 321 oglas, za Sistem administratore 37, QA inženjeri – 32, Dizajneri – 26, Podrška 19, Menadžment – 16 i Prodaja/konsultanti – 12.

Izdvojili smo nekoliko interesantnih oglasa:

Kompanija NMI Solutions traži ASP.NET MVC developera, koji bi se uključio u rad na dugoročnom projektu razvoja njihovog novog medicinskog informacionog sistema. Nude full-time zaposlenje, rad bez pritiska i mogućnost izbora zadatka na kom ćeš biti angažovan. NMI Solutions je preduzeće koje se od 2007. godine bavi razvojem informacionih sistema u oblasti medicine i zdravstvene zaštite.

PAMI Digital traži Junior Web Developer-a sa znanjem iz oblasti informacionih tehnologija i željom za napredovanjem u istoj. Posao u najvećoj meri obuhvata rad na projektima za inostrano ali i domaće tržište, samostalno i u timu. Potrebno je poznanje WordPress platform i PHP jezika i osnova OO programiranja. PAMI Digital je tim stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija i marketinga, koji se bavi izradom web sajtova, online prodavnica, visoko-kvalitetnih web i namenskih aplikacija, kao i digitalnim marketingom.

RT-RK, jedna od vodećih kompanija u regionu u oblasti informacionih tehnologija, je u potrazi za Java developerom (Novi Sad).  RT-RK razvija nove softverske komponente i uspešno se probija na internacionalnom tržištu, gde je zahvaljujući inovativnim kapacitetima i efikasnosti potvrđena i prepoznata kao centar za softver potrošačke elektronike (consumer electronics software), posebno u oblasti novih aplikacija integrisanih u TV prijemnike i STB uređaje, kao što su: Netflix, Android, Skype i niza drugih.

Schneider Electric DMS NS zapošljava QA inženjera u Novom Sadu. Uslov je dvogodišnje iskustvo sa QA i tracking alatima za bugove. Schneider Electric je visokotehnološka kompanija za softverski inženjering koja se bavi istraživanjem, razvojem i softverskim inženjeringom u elektrodistributivnim sistemima – distributivnom menadžment sistemu (DMS). Ova kompanija je i deo naučno istraživačkog parka Univerziteta u Novom Sadu.

Rovicom Solutions je raspisala konkurs za PHP Developera. Potrebno je minimum trogodišnje iskustvo sa PHP-om, poznavanje LAMP/LNxMP stack-a (Linux-Apache/Nginx-MySQL-PHP), kao i vladanje osnovnim web tehnologijama (HTML, CSS, JavaScript…). Rovicom Solutions je internacionalna kompanija koja se bavi razvojem softvera.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima, kao i iskustva zaposlenih u odeljku Sve o IT kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga