Aktuelni oglasi – JS, Android, Java, Dizajn i drugi
Nedeljni pregled IT oglasa

Aktuelni oglasi – JS, Android, Java, Dizajn i drugi

01.02.2016. | 2 min

Broj oglasa u nedelji

Senioritet

Najtraženije tehnologije

Tražiš posao u IT struci? Sajt HelloWorld.rs ti ove nedelje nudi 448 IT oglasa, a taj broj će se zasigurno povećavati u toku ove nedelje.

Pa, pogledajmo neke od njih:

Tehnicom Solutions traži JS Developera. Obavezni uslovi su dobro poznavanje HTML/CSS i JS, a poželjno je i poznavanje git/svn i Linux OS-a. Firma Tehnicom Solutions je specijalizovana za projektovanje i razvoj poslovnih veb, desktop i mobilnih aplikacija kao i veb sajtova svih tipova.

developer

Shield Software Development je u potrazi za Android developerom, u svojim kancelarijama u Novom Sadu. Shield Software Development d.o.o. je ogranak američke softverske kompanije. Shield Software Development razvija desktop, mobilne, veb i cloud aplikacije za sve vrste biznisa, kao i za kućne korisnike.

Poslovnom sistemu Invej iz Beograda su, usled proširenja poslovanja, potrebne ambiciozne, odgovorne i sposobne osobe, spremne za rad u dinamičnom okruženju, na poziciji Sistem administrator. Između ostalog, uslovi su tri godine radnog iskustva na relevantnim poslovima, poznavanje CISCO IOS-a, TCP/IP protokola i tehnologije prenosa podataka i mrežne sigurnosti.

Kompanija Intens iz Novog Sada traži Java programere. Nude mogućnost putovanja u inostranstvo i klizno i fleksibilno radno vreme. Uslovi su iskustvo sa Javom i J2EE, u razvoju web aplikacija i Version Control Sistemima. Osnovna delatnost je razvoj softverskih proizvoda i pružanje usluga iz tog domena. Specijalizovani su pre svega za razvoj poslovnih informacionih sistema.

Kompanija Qode Themes želi da dopuni svoj tim Web dizajnerom. U opisu radne pozicije su naveli: Qode web designer je osoba koja radi na dizajniranju jedne WordPress teme, od user interface elemenata, kompletnog  grafičkog opremanja do finalnog doterivanja kroz saradnju sa Qode produkcionim timom. Nude stalno radno mesto, priliku da radite na projektima koji postavljaju globalne standarde u industriji tema i templejta i stručno usavršavanje na najaktuelnijim Web tehnologijama.

O svim poslodavcima možete da se informišete i na našem servisu IT Insajder, gde sadašnji i bivši zaposleni pišu svoje utiske o radu u ovim kompanijama, kao i iskustva sa razgovora za posao.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Naše najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook i Twitter stranici.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.



Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška