28.03.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – Java, PHP, UX, QA, JEE i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – Java, PHP, UX, QA, JEE i drugi

Kažu da martovsko pomeranje kazaljki produžava dan, povećava produktivnost i radni dan čini efikasnijim. Uveri nas da je tako – pregledaj oglase, apliciraj i zasijaj! :)

Izdvojili smo za tebe sledeće IT oglase:

WebCentric d.o.o. traži Junior Java Developera. Prethodno formalno radno iskustvo nije neophodno, ali je potrebno praktično iskustvo sa Javom, naprednim HTML-om, Javascriptom i mySQL-om. WEBCentric je mlada, ali veoma agilna firma čija je glavna delatnost Web development, prevashodno na stranom, ali u poslednje vreme i na domaćem tržištu. Njihovi klijenti su strane agencije i kompanije za koje rade razvoj, a neretko i podršku i održavanje aplikacija.

Kompanija Tehnicom Solutions je u potrazi za novim kolegom. Traže PHP developera koji ima minimum dve godine iskustva u PHP programiranju, poznaje OOP i ima iskustva sa PHP MVC frameworkom i JQuery-em. Firma Tehnicom Solutions je specijalizovana za projektovanje i razvoj poslovnih veb, desktop i mobilnih aplikacija kao i veb sajtova svih tipova.

Qode Interactive želi da dopuni svoj tim UX developer-om. Od uslova i veština potrebni su XHTML, HTML5, CSS2 i Photoshop, poznavanje JavaScript/jQuery i visok nivo razumevanja HCI i UX. Qode Themes je kompanija za izradu premium WordPress tema. Sa rastućim timom od 35 profesionalaca jedni su od globalnih lidera i najprodavanijih autora na svetskom tržištu.

Schneider Electric DMS NS d.o.o. je u potrazi za QA inženjerom. Idealan kandidat za ovu poziciju ima minimum dve godine iskustva sa testiranjem i alatima za testiranje i bug-ove. Schneider Electric DMS NS d.o.o. je visokotehnološka kompanija za softverski inženjering koja se bavi istraživanjem, razvojem i softverskim inženjeringom u elektrodistributivnim sistemima – distributivnom menadžment sistemu (DMS). Ova kompanija je i deo naučno istraživačkog parka Univerziteta u Novom Sadu. Ima gotovo 600 zaposlenih i radi projekte praktično na svim kontinentima.

Enjoy.ing software engineering traži JEE developer-a koji ima iskustvo u web razvoju sa Javom/JEE: Servlet i JSP-API, Taglibs. Enjoy.Ing je švajcarska inženjerska kompanija, čije je sedište u Cirihu, a razvojni timovi u Beogradu i Nišu. Naši klijenti dolaze iz različitih industrija, uključujući velike internacionalne kompanije iz finansijskog i telekomunikacionog sektora.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Naše najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Oceni tekst

5
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga