25.01.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – Java, UX, QA, PHP i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – Java, UX, QA, PHP i drugi

Januar završavamo sa 461 IT oglasa. Među objavljenim oglasima u ponudi je 328 oglasa za Programere, 37 za Dizajnere, 30 za Sistem administratore, 28 za QA inženjere, Podrška – 21, Menadžment – 11 i Prodaja/konsultanti – 6. Iskoristi priliku! :)

Izdvojili smo nekoliko aktuelnih oglasa iz različitih kategorija:

Zuhlke Engineering d.o.o. traži Java Software Engineer-a. Od vas se traži minimum dve godine radnog iskustva u razvoju softvera, jaki Java tehnički skillovi i poznavanje koncepta agile metodologije. Zuhlke Engineering se bavi softverskim inženjeringom, konsultantskim menadžmentom i finansiranjem start up-ova. Osnovana 1968. godine, Zühlke Group danas ima lokalne timove u Austriji, Nemačkoj, Srbiji, Švajcarskoj i Velikoj Britaniji.

Qode Themes želi da dopuni svoj tim Interactive Front-End / UX Developer-om. S obzirom na poziciiju Qode Themes-a kao jednog od svetskih lidera u oblasti izrade WordPress templejta i tema, front-end UI i UX ne samo da bi trebalo da prate, već je očekivanje korisnika i da postavljaju trendove na ovom polju. Ukoliko imate želju za praktičnom primenom i realizacijom inovativnih ideja, sebe smatrate timskim igračem, talentovani ste, motivisani i posedujete želju za učenjem i napredovanjem u skladu sa najmodernijim tehnologijama uz konstantni sistem nagrađivanja, aplicirajte za ovu poziciju.

enjoy.ing software engineering d.o.o. traži Quality Assurance Engineer-a. Potrebno je da imate minimum dve godine iskustva u testiranju, osnovno znanje Jave i iskustvo sa alatima za testiranje (Selenium ili neki drugi). Enjoy.Ing je švajcarska inženjerska kompanija, čije je sedište u Cirihu, a razvojni timovi u Beogradu i Nišu. Enjoy.Ing nudi usluge u oblasti softverskog inženjeringa, tako što se prilagođava potrebama klijenata za implementaciju razvojnih softverskih projekata, tehničke konsultantske usluge, upravljanje projektima, dizajn, razvoj i testiranje.

Zbog povećanog obima poslovanja kompanija NPS d.o.o. je raspisala konkurs za poziciju Junior programer za ERP rešenja. Neka od osnovnih zaduženja novog programera biće analiza psolovnih procesa i zahteva korisnika, dizajn i implementacija ERP modula i funkcionalnosti, kreiranje RDLC 2012 izveštaja u Visal Studio okruženju i testiranje ERP rešenja u skladu sa korisničkim zahtevima i projektnom dokumentacijom. NPS je jedan od vodećih Microsoft Dynamics partnera u Srbiji i Adriatik regiji (bivša Jugoslavija) i član NFH grupe.

Kompanija Global Engineering Technologies d.o.o. je u potrazi za Senior PHP Developer-om. Potrebno je da imate iskustva sa razvojem softvera i sa PHP programskim jezikom. Global Engineering Technologies je srpska kompanija koju su osnovali inženjeri koji su otkrili bolji način za podršku elementima inženjerskih procesa. GET je vodeći izvor IT Outsourcing-a, razvoja softvera i CAD inženjerske podrške.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima, kao i iskustva zaposlenih u odeljku Sve o IT kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga