09.11.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – PHP, Android, Java i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – PHP, Android, Java i drugi

Još jedna radna nedelja je pred nama, možda je sada pravo vreme za nove odluke. Mnoge IT kompanije traže nove članove svojih timova, a više o radu u tim kompanijama možete da pročitate i na našem novom servisu – IT Insajderu.

Na sajtu HelloWorld.rs se trenutno nalazi 464 IT oglasa. Od toga je 336 namenjeno Programerima, 34 QA inženjerima, po 29 UX dizajnerima i Sistem administratorima, 13 Menadžerima, Podrška – 12 i Prodaja/konsultanti – 11.

Izdvojili smo par zanimljivih oglasa za sve ambiciozne IT-jevce:

Teledot d.o.o. je raspisao konkurs za poziciju Network / System Administrator. U opisu posla navedeno je, između ostalog, poznavanje wireless tehnologije, konfiguracija mikrotika (eoip, pppoe, vpn), održavanje server i kontrola popunjenosti kapaciteta i konfigurisanje server i baznih stanica. Nude stalni radni odnos nakon ugovora na određeno od 3 meseca.

Kompanija Cosmic Development je u potrazi za Senior PHP Developer-ima, a idealan kandidat bi bio neko kome je kodiranje izazov, voli rad u timu, u dinamičnom okruženju, a ima izraženu programersku logiku i sposobnost za kreativno rešavanje problema. Bio bi deo razvojnog tima koji gradi nova, naprednija i izazovnija rešenja za naše klijente iz celog sveta. Cosmic Development je kanadska konsultantska firma koja sprovodi inovativna rešenja, koristeći najnovije tehnologije u cilju postizanja zadovoljstva klijenata. Cilj im je da predstavimo sveže i isplative ideje na globalnom tržištu, fokusirajući se na blisku saradnju sa klijentima.

Qode Themes je kompanija za izradu premium WordPress tema. Trenutno žele da svoj beogradski tim dopune Web designer-om. Kao uslov ne traže programersko znanje! Qode web designer je osoba koja radi na dizajniranju jedne WordPress teme, od user interface elemenata, kompletnog  grafičkog opremanja do finalnog doterivanja kroz saradnju sa Qode produkcionim timom. Nude stalno radno mesto i priliku da radite na projektima koji postavljaju globalne standarde u industriji tema i templejta.

Novosadski Levi9 je u potrazi za Junior Test Developer-om. Potrebno je da poseduje osnovna zanja OOP i SQL-a, kao i front-end tehnologija (HTML, CSS, JavaScript). Levi9  je osnovan 2001. godine i izrastao je u veliku IT grupu, koja ima development centar u Srbiji, Mađarskoj i Rumuniji i prodajne centre u Belgiji, Nemačkoj, Ujedinjenom Kraljevstvu i Holandiji.

Kompanija P3 Communications traži Android/Java developer-a za svoje beogradske kancelarije. Potreban im je neko koi ma iskustva za Linux i Android okruženjima, Android aplikacijama i osnovno znanje XML-a i UML-a. P3 Communications Engineering je internacionalna inženjering kompanija u sektoru telekomunikacija. Ova kompanija nudi tehničke konsultacije i usluge za telekomunikacionu industriju.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima, kao i iskustva zaposlenih u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

4
6 glasova

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga