07.04.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – PHP, Android, Node.js, QA i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – PHP, Android, Node.js, QA i drugi

Ovo prolećno sunce je malo razdrmalo tim sajta HelloWorld.rs, te vam sa zadovoljstvom nudimo čak 505 IT oglasa. Svim ITevcima koji su u potrazi za poslom savetujemo da ostanu uporni, pregledaju oglase i apliciraju. Nek’ ti ovo proleće donese puno radosti! :)

U ovom nedeljnom pregledu oglasa smo izdvojili nekoliko “najsvežijih”:

enjoy.ing software engineering traži PHP programera. Potrebno je dve godine radnog iskustva. Enjoy.Ing je švajcarska inženjerska kompanija, čije je sedište u Cirihu, a razvojni timovi u Beogradu i Nišu. Enjoy.Ing nudi usluge u oblasti softverskog inženjeringa, tako što se prilagođava potrebama klijenata za implementaciju razvojnih softverskih projekata, tehničke konsultantske usluge, upravljanje projektima, dizajn, razvoj i testiranje.

Endava je u potrazi za Android inženjerom. Endava je jedno od vodećih preduzeća u Srbiji i među najvećim u IT sektoru Jugoistočne Evrope. Osnovnu delatnost čine razvoj softvera za potrebe inostranih klijenata (outsourcing) i razvoj sopstvenih poslovnih rešenja i proizvoda. Endava tim čini preko 300 zaposlenih stručnjaka čiji broj konstantno raste.  Preduzeće 95% svojih prihoda ostvaruje na inostranim tržištima SAD i EU i posluje na četiri kontinenata (Severna i Južna Amerika, Evropa, Azija i Australija).

Zilker Technology d.o.o. traži Node.js developera. Potrebno je barem tri godine iskustva u razvoju softvera i iskustvo sa Node.js i njegovim framework-ovima. Zilker Technology je IBM-ov Software Solution Provider. Kompanija je osnovana 2014. godine.

Seven Bridges Genomics širi svoj tim. Ovaj put traže QA inženjera, koji ima minimum jednu godinu iskustva na ovom polju ili u razvoju softvera. Seven Bridges Genomics je srpsko-američka firma, sa bazom u Beogradu i Bostonu, osnovana 2009. godine sa ciljem da izgradi cloud platformu za genetske analize i istraživanja. U pitanju je bila prva platforma tog tipa na svetu.

Fusion ITS d.o.o. traži Junior Web developera. Fusion ITS je kompanija osnovana 2008. godine i bave se razvojem softverskih rešenja. Bave se pre svega razvojem na Microsoft platformi i od samog osnivanja su Microsoft partneri. Trenutno imaju status Silver Software Development i Silver Web Software Development Microsoft Partnera.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Naše najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga