24.02.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – PHP, Frontend, .NET, iOS, QA i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – PHP, Frontend, .NET, iOS, QA i drugi

U rođendanskoj nedelji HelloWorld.rs ti nudi čak 503 IT oglasa. Izdvojili smo nekoliko najnovijih oglasa za koje smatramo da ti mogu biti zanimljivi.

Kompanija Intens traži PHP programere. Potrebno je iskustvo u PHP-u, razvoju web aplikacija i sa Zend Framework-om.  Intens je IT firma specijalizovana za razvoj informacionih sistema, baziranih na savremenim tehnologijama. Naši klijenti su velike softverske firme uglavnom iz Amerike, a programski kod koji pišemo izvršava se u vodećim svetskim kompanijama koje čine više od 50% „Fortune 100“ liste.

Levi9 traži Frontend developera za svoju novu beogradsku kancelariju. Jedan od uslova je znanje HTML5 i CSS3. Levi9 je holandska firma za IT usluge sa oko 600 visokoobrazovanih i stručnih IT profesionalaca u istočnoj i centralnoj Evropi. Pored sedišta u Amsterdamu, Levi9 ima razvojne centre u Srbiji, Rumuniji i Ukrajini.

Service Plus je raspisao konkurs za .NET programera. Neophodni uslovi za ovu poziciju su poznavanje objektnog programiranja u .NET razvojnom okruženju, poznavanje web programiranja i MS SQL server baze podataka. Kompanija se bavi konsaltingom, projekt menadžmentom, servisom fiskalnim printera, uslugama montaže i instalacije, telefonskom podrškom i održavanjem hardvera i softvera, obukama.

Enetel Solutions je u potrazi za Senior Android developerom. Enetel Solutions d.o.o. posluje u sastavu grupacije Roaming Solutions. Bave se razvojem i implementacijom softverskih rešenja i sistem integracijom poslovnih sistema. Prisutni su u telekomunikacionom, finansijskom, transportnom i energetskom sektoru, uz brojna partnerstva sa velikim svetskim kompanijama, kao što su Ericsson, HP, Samsung, Automic i SAP. U prethodnoj godini razvili su i novi poslovni segment u pravcu StartUp i Web-a kroz sopstveni razvoj, ali i investiranje u projekte na tržištu.

ActionTrip.rs traži posvećene i ambiciozne pojedince da se pridruže rastućem timu u Srbiji. Nude stalno zaposlenje sa punim radnim vremenom na poziciji iOS Application developer. Od znanja i veština potrebni su Objective-C, Swift, iOS SDK, Apple HIG, UIKit, XML, JSON, i poznavanje iOS arhitekture. ActionTrip.rs je priznat kao jedan od developer partnera za online video I DFP integracije od strane Google-a.

PLANet Systems Group d.o.o. traži QA inženjere. Planet Systems Group je rastuća međunarodna i multikulturna zajednica iskusnih programera i stručnjaka koji posluju u Novom Sadu, Srbija. Fokusirani su na razvoj i implementaciju svojih veb aplikacija. Kompanija se bavi razvojem i prodajom  baza podataka i aplikacija za širok spektar poslovnih klijenata kao i za državne institucije.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Naše najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga