29.02.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – PHP, Java, Web dizajn, iOS i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – PHP, Java, Web dizajn, iOS i drugi

Prvu nedelju marta obeležavamo sa 511 ponuda za posao u IT struci. Ako si u potrazi za poslom, sada je pravo vreme da pregledaš oglase na sajtu HelloWorld.rs. Neka ti proleće obeleže novo radno mesto i profesionalni uspesi! :)

Izdvojili smo nekoliko najsvežijih IT oglasa:

The Logos Vision vas poziva da se pridružite njihovom ambicioznom timu na poziciji Junior Game Developer, u Novom Sadu. Traže mladu ambicioznu osobu koja će se usmeriti u oblasti razvoja kompjuterskih igara. Potrebno je fakultetsko obrazovanje i spremnost za konstantno stručno usavršavanje.  Postojeći sistem koji je još uvek u razvoju uključuje sledeće oblasti: Physics Engine, Rendering Engine, Fuzzy Production System, razne algoritme za optimizaciju, Directx 12, C++ i dr.

Studio77+ traži Backend PHP Developer-a. Jedan od uslova je minimum dve godine rada, znanje PHP-a, JavaScript-a, jQuery, Ajax programiranja i MySQL baza. Fokus poslovnih aktivnosti ove kompanije usmeren je na internet projekte, ali i internet marketing, biznis konsalting, konsalting u ugostiteljstvu, razvoj veb aplikacija, razvoj B2B i B2C aplikacija, grafički dizajn itd.

Ibis Instruments je jedan od vodećih OSS integratora u regionu. Bave se dizajnom, implementacijom, integracijom i prilagođavanjem kompleksnih sistema podrške operacija i  poslovanja korisnika iz telecom i enterprise domena. Vodeći su IBM business partner u pomenutom domenu ekspertize u regionu. Usled proširenja aktivnosti, njihovom timu je potreban -  Java Developer. Od vas se očekuje minimum godinu dana iskustva u radu sa Java/JEE, WebServices i XML.

Qode Themes želi da dopuni svoj tim Web designer-om. Programersko znanje nije potrebno, a obavezno je odlično poznavanje Adobe Photoshop CS5/6. Qode Themes je kompanija za izradu premium WordPress tema.

CallidusCloud traži iOS programera, sa bar 2 godine radnog iskustva na iOS-u. Ono po čemu se ova kompanija izdvaja je to da ne rade outsource. Svi njihovi projekti su veliki i dugoročni. Zaposleni imaju priliku da rade na planiranju, razvoju i održavanju proizvoda. Callidus Softvare Inc (posluje kao CallidusCloud) je vodeći provajder cloud softvera.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Naše najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Oceni tekst

4
3 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga