AVS Solutions d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije AVS Solutions d.o.o.

  (5 utisaka)
80% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.8
beneficije

3.4
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Web Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mali timovi, pozitivna radna atmosfera, moderne tehnologije i alati.
Zamerke kompaniji
Lokacija (dalji Zemun), slabe šanse za napredovanje.
preporučujem
utisak postavljen: 01.12.2018.

QA

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
odbio/la ponudu
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 12 nedelja
Kako je izgledao proces
Ukratko razmena mailova, telefonski razgovori, skype razgovori, test zadaci od firme za koju bi zapravo radio i sve to od prvog do poslednjeg kontakta je trajalo 3 meseca. U početku je sve delovalo dobro, da bi se intervjui i informacije sve ređe javljale kako je teklo vreme. Kasnije sam saznao da su nastali neki interni problemi koji su doveli do toga da projekat za koji je bila inicijalna priča više nije u igri i da su me planirali za drugi projekat (sa drugim tehnologijama, ciljevima, itd). Mogu da razumem probleme i sve, ali uslovi o kojima smo pričali pre 3 meseca i na kraju naravno da ne mogu biti isti obzirom da imam i ja svoja očekivanja kako od tehnologija i projekata tako i od plate i ostalih beneficija koje nude ili ne. U tom momentu sam prepoznao klasičan srpski nastup rukovodstva - njima treba resurs kojeg će da prebacuju kako je njima volja. Zahvalio sam se i produžio dalje.

utisak sa intervjua postavljen: 18.09.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

AVS Solutions je kompanija koja godinama posluje na domaćem i inostranom tržištu. Iza nas je veliki broj realizovanih projekata koji su u potpunosti zadovoljili zahteve naših klijenata i višestruko povećali kvalitet i efikasnost njihovog poslovanja. Konstantno ulažemo napore u istaživanje i razvoj, kako bi tehnologije i rešenja koja nudimo bila u potpunosti u skladu sa Vašim potrebama.

AVS Solutions se bavi razvojem aplikacija na .NET platformi. Posedujemo bogato iskustvo razvoja Web i Windows poslovnih rešenja. Ovo iskustvo stečeno je radom na projektima za zapadno evropsko tržište kroz outsourcing, kao i brojnim rešenjima koje samostalno razvijamo i plasiramo. Naš tim je u prethodnih par godina realizovao nekoliko aplikacija u sferi poslovnih rešenja vezanih za rad osiguravajućih kuća uz pružanje korisničke podrške i održavanja za pomenute aplikacije. Aplikacije su razvijane po najvišim standardima kvaliteta a dokaz za to je četvorogodišnja saradnja sa našim partnerima.

Razvili smo moderno i napredno e-eommerce rešenje koje se može koristiti kao B2C i B2B sistem. Zamišljeno kao opšte rešenje u sferi trgovine na internetu, pruža mogućnosti prilagođavanja sistema svakom korisniku ponaosob, kako vizuelno tako i funkcionalno.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
AVS SOLUTIONS
Adresa
Svetog Rafaila Šišatovaćkog 15
Datum osnivanja
15.06.2010.
PIB
106670814
Matični broj
20656549
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PRUŽANJE SAVETA I IZRADU KOMPJUTERSKIH PROGRAMA AVS SOLUTIONS DOO BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladimir Nešić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija