AVS Solutions d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije AVS Solutions d.o.o.

  (5 utisaka)
80% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.8
beneficije

3.4
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

AVS Solutions je kompanija koja godinama posluje na domaćem i inostranom tržištu. Iza nas je veliki broj realizovanih projekata koji su u potpunosti zadovoljili zahteve naših klijenata i višestruko povećali kvalitet i efikasnost njihovog poslovanja. Konstantno ulažemo napore u istaživanje i razvoj, kako bi tehnologije i rešenja koja nudimo bila u potpunosti u skladu sa Vašim potrebama.

AVS Solutions se bavi razvojem aplikacija na .NET platformi. Posedujemo bogato iskustvo razvoja Web i Windows poslovnih rešenja. Ovo iskustvo stečeno je radom na projektima za zapadno evropsko tržište kroz outsourcing, kao i brojnim rešenjima koje samostalno razvijamo i plasiramo. Naš tim je u prethodnih par godina realizovao nekoliko aplikacija u sferi poslovnih rešenja vezanih za rad osiguravajućih kuća uz pružanje korisničke podrške i održavanja za pomenute aplikacije. Aplikacije su razvijane po najvišim standardima kvaliteta a dokaz za to je četvorogodišnja saradnja sa našim partnerima.

Razvili smo moderno i napredno e-eommerce rešenje koje se može koristiti kao B2C i B2B sistem. Zamišljeno kao opšte rešenje u sferi trgovine na internetu, pruža mogućnosti prilagođavanja sistema svakom korisniku ponaosob, kako vizuelno tako i funkcionalno.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
AVS SOLUTIONS
Adresa
Svetog Rafaila Šišatovaćkog 15
Datum osnivanja
15.06.2010.
PIB
106670814
Matični broj
20656549
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PRUŽANJE SAVETA I IZRADU KOMPJUTERSKIH PROGRAMA AVS SOLUTIONS DOO BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladimir Nešić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija