Blue Grid d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
BLUE GRID DOO
Adresa
Bulevar Mihaila Pupina 10 A1, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja
26.01.2017.
PIB
109876187
Matični broj
21259128
Poslovni naziv
BLUE GRID DOO BEOGRAD-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ivan Dabić - Direktor

Ti si predstavnik ove kompanije?

Bulevar Mihaila Pupina 10A, Beograd, Srbija
učitavanje...
učitavanje...


14 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 109876187
Matični broj: 21259128
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija BlueGrid osnovana je 2017. godine sa sedištem u Beogradu, sa jakom pozadinom u razvoju biznisa i iskustvom u izgradnji timova visokih performansi za network operations, razvoj, prodaju i podršku.

Čini je grupa stručnjaka iz različitih oblasti IT-ja (web development, customer happiness, business development, web design), koji su se okupili kako bi delili svoje iskustvo i pomogli kompanijama da se razvijaju i šire.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Blue Grid d.o.o.

Dev Support Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
HR me je kontaktirao jako brzo nakon prijave, odradili smo kraći telefonski razgovor - malo pričali o iskustvu, tehnologijama kojim baratam, ali i o radnom mestu i šta mogu da očekujem od njih. Jako prijatan razgovor i sve pohvale za momka sa kojim sa razgovarao, već posle 2 minuta je sve imalo krajnje prijateljski ton. Par dana kasnije smo imali drugi krug razgovora putem video poziva gde sam razgovarao sa momkom iz HR-a i sa predstavnikom dev tima, gde smo ponovo pričali o mom iskustvu, odradili kratak razgovor na engleskom i manji test - par pitanja o scriptingu, standardima, protokolima itd., nakon čega mi je rečeno da će mi se javiti za dalje.

NOC Support Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd, Srbija
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces
- Za ovu poziciju sam pozvan na razgovor u toku istog dana kada sam i aplicirao (sat vremena nakon apliciranja). - Posebno bih pohvalio zaposlenog iz BlueGrid HR-a. Sve mi je precizno objasnio i predstavio, tako da je razgovor protekao u sasvim prijatnoj atmosferi. - U predviđenom roku mi je javio ishod razgovora. Iako nisam prošao ovaj razgovor, imam lep utisak o HR-u ove kompanije. Velika pohvala na profesionalnosti zaposlenog sa kojim sam obavio ovaj HR intervju.
Pitanja sa intervjua
  • Koja je komanda za prikazivanje trenutnog direktorijuma u Linuxu?

Solutions Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd i Skype
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Inicijalni intervju je lokalan i dosta opušten. Više je neko međusobno upoznavanje. Zatim su sledila 2-3 kruga razgovora sa kolegama iz inostranstva od kojih je jedan bio tehničke prirode. Svaki od krugova je bio u rasponu od 7 dana u proseku.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Blue Grid d.o.o. sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška