BrainJocks Europe d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Pomaže srednjim i velikim kompanijama da postignu sveobuhvatno web prisustvo u svom poslovanju, kroz razvoj web aplikacija, e - commerce, kreiranje različitih rešenja za upravljanje sadržajem, sa sedištem u Atlanti, Džordžija, SAD i predstavništvom za Evropsko tržište u Novom Sadu. Više od 10 godina rade na unapređenju procesa i rešenja za web usluge.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Sitecore Developer

Novi Sad  • Rok: 25.10.2017

BS in Computer Science or equivalent experience. Minimum 3 years’ professional experience working in company environment. Good knowledge of JavaScript... (pročitaj oglas)

.Net Developer

Novi Sad  • Rok: 25.10.2017

BS in Computer Science or equivalent experience. Minimum 2 years’ professional experience working in company environment... (pročitaj oglas)

Lead DevOps Engineer

Novi Sad  • Rok: 27.08.2017

2+ years relevant work experience in DevOps, background in Linux / Unix Administration... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Jug Bogdana 25/10, 21000 Novi Sad
Datum osnivanja
16.05.2016.
PIB
109508428
Matični broj
21195740
Poslovni naziv
BRAINJOCKS EUROPE DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ivan Omorac - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija