DEVTECH d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije DEVTECH d.o.o.

  (7 utisaka)
43% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

2.9
mogućnost napredovanja

3.4
balans između karijere i privatnog života

System Engineer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Koriste se uglavnom cutting edge tehnologije. Kolege su više nego korektne. Dobra organizacija, bonusi, konferencije, besplatni časovi Engleskog jezika, besplatni termini za sport. Mogućnost napredovanja, open space.
preporučujem
utisak postavljen: 24.03.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Department manager

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces
Poziv na intervju dobio sam relativno kasno, skoro mesec dana nakon isteka konkursa. Kako su mi objasnili, oni su bili u gužvi pa su kasnili sa tim procesom. Na razgovoru je bila devojka iz HR-a i jedan od visoko pozicioniranih ljudi u kompaniji, VP of Professional Services. Sam razgovor je bio znatno drugačiji od onoga na šta sam navikao na ranijim razgovorima, nisu bila ona suvoparna HR pitanja, nego smo kroz prijatan i relativno opusten (?) razgovor pričali o mnogim stvarima. Naravno, u svakom momentu mi je bilo jasno zašto pitaju to što pitaju, ali delovalo je vrlo spontano. Dobio sam obećanje da ću odgovor dobiti relativno brzo, kada budu završili prvi krug intervjua. Na kraju mi je devojka javila, posle nekih nedelju dana, da su se odlučili za drugog kandidata i zahvalili mi se na izdvojenom vremenu i interesovanju za kompaniju. Ostavili su na mene vrlo pozitivan utisak i sigurno ću u budućnosti nastaviti da pratim njihove konkurse.

utisak sa intervjua postavljen: 12.07.2018.

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug, razgovor sa HR i kratak test sa nekoliko zadataka. Drugi krug, razgovor sa department menadžerom koji je znao kako da pristupi i stvarno se potrudio da obavi intervju kako treba. Pitanja su bila vezana za programski jezik, opšta pitanja vezana za web i tehnologije.

utisak sa intervjua postavljen: 06.05.2017.

Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kolege developeri.
Zamerke kompaniji
Neozbiljni, neodgovorni, neprofesionalni.
ne preporučujem
utisak postavljen: 14.03.2017.

Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Redovna plata, organizovane team building aktovnosti, firma organizuje predavanja na kojima se može bar nešto naučiti. Do godinu dana ima smisla provesti, ali i to pod srećnim okolnostima.
Zamerke kompaniji
Tehnički veoma slabi pojedinci. Razbacivanje tehničkim terminima, uz veoma slabo stvarno znanje. Protekcionizam je srazmeran broju godina iskustva, pa se pojedinci razmaze, postanu neefikasni, te upiru prstom za svoje neuspehe. Uprava više liči na PR nego na upravu ozbiljne organizacije. Vrlo živ kult vođe. Projekti realizovani bez naprednih ideja, vođeni mediokritetima. Neispunjena obećanja kolektivu i pojedincu, niske plate zbog tolerisanja hronične neefikasnosti, profesionalna stagnacija.
ne preporučujem
utisak postavljen: 12.03.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

DEVTECH je kompanija koja se bavi razvojem softvera i IT uslugama. Mi smo globalna kompanija sa sedištem u Velikoj Britaniji, i inženjerskim centrima u Evropi i Americi. DevTech je specijalizovan za inženjering i razvoj Cloud platformi i usluga. Imamo dugačku istoriju pružanja usluga za preduzeća, ISV, servisne provajdere. Naša stručnost u Cloud-u nam je omogućila da radimo sa nekim od najvećih kompanija u Evropi i Severnoj Americi, kao i da uspostavimo strateška partnerstva sa vodećim softverskim i platformskim provajderima. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Senior PHP Developer

Beograd, Novi Sad  • Rok: 15.06.2018

5+ years of strong programming skills in PHP OOP. Knowledge of Laravel, Zend or any other MVC-based framework. Strong understanding of web services and protocols... (pročitaj oglas)

Senior QA Engineer

Beograd, Novi Sad  • Rok: 12.06.2018

4+ years of industry experience with proven technical & development background. Proven work experience in software quality assurance. Good knowledge of software QA methodologies, tools and processes... (pročitaj oglas)

Department Manager

Beograd, Novi Sad  • Rok: 05.06.2018

5+ years of experience as a developer, technical project management, or related leadership role in software development... (pročitaj oglas)

Senior DevOps Engineer

Beograd, Novi Sad  • Rok: 01.06.2018

5+ years of related industry experience. Excellent knowledge of Cloud technologies (AWS, Azure, OpenStack) [Basic/Good/Excellent]... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DEVTECH
Adresa
Jevrejska 15, Novi Sad
Datum osnivanja
30.08.2012.
PIB
107709039
Matični broj
20856181
Poslovni naziv
DEVTECH DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milovan Milić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija