DEVTECH d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije DEVTECH d.o.o.

  (9 utisaka)
45% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

2.9
mogućnost napredovanja

3.6
balans između karijere i privatnog života

Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mladi i dobri ljudi (uglavnom, ali ima izuzetaka). Znanje se stiče i deli bez izuzetka, svi su spremni da pomognu i da se izađe u susret izazovu. Odlična firma za početak i bežanje posle godinu dana.
Zamerke kompaniji
Pojedinci nedovoljno odgovorni i zreli za pozicije na kojima se nalaze. Jedino merilo za napredovanje u svakom pogledu je da li izlaziš u iste kafane sa "glavonjama". Nekome je Devtech majka a nekome maćeha. Ciklus je: dobiješ posao kao junior jer su njihovi standardi visoki, izdriluju te, malo te lažu i pravdaju, radiš kao konj za male pare i onda se naljutiš i odeš (ja sam na kraju ciklusa :) )
ne preporučujem
utisak postavljen: 06.09.2018.

Software developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Medjuljudski odnosi, pozitivna atmosfera, treninzi, team building 2x godisnje, poker night, happy hour
Zamerke kompaniji
Fokus i biznis model okrenut ka cloud developmentu. Nakon nekog vremena dodje do zasicenja
preporučujem
utisak postavljen: 23.04.2020.

Python Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Intervju je bio podeljen na tri dela. Prvo je naravno bio test ličnosti sa veoma iskusnim i ljubaznim HR specijalistom, sa kojim je odrađen i test poznavanja engleskog jezika. Zatim su došla i dvojica senior developera od kojih je jedan bio potencijalni budući tim lider. Od njih dvojice, jedan je bio zadužen za generalno poznavanje tehnologija i istorije rada, dok je mlađi kolega ispitivao poznavanje samog Python programskog jezika. Kasnije se radio test zadatak, na kraju koga bi oni koji su ga uspešno prošli, dobijali ponudu za posao na “trial” privremeni period dok se ne dokaže njihov kvalitet u timu u koji su došli.
Pitanja sa intervjua
  • Na koji način si uspešno rešio neki problem koristeći Pyramid python framework? Opiši nam kako ti je pomoglo poznavanje objektno orjentisanog programiranja u tome?
  • Da li ste koristili cloud tehnologije u izradi kompleksnog web rešenja kao što je ta(j) projekat (online video igra) na kome si radio? Na koji način je bio isplaniran projekat?

utisak sa intervjua postavljen: 17.12.2019.

Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Prvo razgovor sa HR-om i nakon toga tehnički intervju. CTO je rešetao pitanja i ja sam imao tačan odgovor na 90%.Tražio je bilo šta što ne znam 100% sigurno da bi mi održao mini predavanje na tu temu a inače čovek nije developer uopšte već Software Architect. Međutim, stekao sam osećaj da nesto nije u redu sa tom firmom, ne bih znao šta tačno, ali potajno sam se nadao da neću ni proći... Prostorije su iz devedesetih tako sam zadovoljan ipak što nisam dobio ponudu, naravno, bez ikakvog konkretnijeg objašnjenja zbog čega, ali dobro je ovako.
Pitanja sa intervjua
  • Java Generics

utisak sa intervjua postavljen: 15.08.2019.

Medior Java Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces
Prvi intervju (u Beogradu), preko skype-a, je prošao kroz jako prijatan razgovor sa HR i Solution Architect koji je stvarno car. Drugi intervju je bio tehnički razgovor takođe sa Solution Architect, prolazak kroz kompaniju. Tehnički intervju uopšte nije bubački niti klasično ispitivanje, već razgovor na logičkom nivou i prolaženje kroz različite segmente što mi se mnogo svidelo. Mislim da im je osim znanja najbitniji stav i želja za učenjem. Na kraju, imam izuzetno pozitivan utisak o Devtech-u, imaju nove zanimljive projekte, jako kul mladu ekipu u Beogradu, odličan prostor, uslove i benefite. Na mene su ostavili jako pozitivan utisak, pre svega zato što su u odnosu na druge firme mnogo bolje organizovani i znatno odgovorniji. Ponuda sa moje strane nije prihvaćena zbog mojeg interesovanja i mogućnosti za prelazak na potpuno druge tehnologije, ali je odluka bila teška zato što su stvarno dobri i korektni, zato i ostavljam komentar.

utisak sa intervjua postavljen: 06.10.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

DEVTECH je kompanija koja se bavi razvojem softvera i IT uslugama. Mi smo globalna kompanija sa sedištem u Velikoj Britaniji, i inženjerskim centrima u Evropi i Americi. DevTech je specijalizovan za inženjering i razvoj Cloud platformi i usluga. Imamo dugačku istoriju pružanja usluga za preduzeća, ISV, servisne provajdere. Naša stručnost u Cloud-u nam je omogućila da radimo sa nekim od najvećih kompanija u Evropi i Severnoj Americi, kao i da uspostavimo strateška partnerstva sa vodećim softverskim i platformskim provajderima. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DEVTECH
Adresa
Jevrejska 15, Novi Sad
Datum osnivanja
30.08.2012.
PIB
107709039
Matični broj
20856181
Poslovni naziv
DEVTECH DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milovan Milić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
1800 EUR / mesečno
1800 1800
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija