Elsys Eastern Europe d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ELSYS Eastern Evrope je uslužna kompanija specijalizovana za projektovanje elektronskih sistema kao i razvoja aplikacionih softvera.

Iz svog tehničkog centra u Beogradu, Srbija, ELSYS Eastern Evrope podržava poznate međunarodne korporacije, kao i srednje visoko specijalizovane firme. Sa nekoliko godina rada na najnovijim tehnologijama, izgradili smo duboko poznavanje i imamo brojne stručnjake sposobne da pruže implementacije i rešenja za veoma složene arhitekture. Dobro izbalansirani između viših i mlađih inženjera, ELSYS Eastern Evrope je savršen odgovor za korporacije u potrazi za efikasnim i najnovijim tehnološkim rešenjima.

U vlasništvu filijale ELSYS Design, francuska ekspert kompanija u projektovanju elektronskih sistema, ELSYS Eastern Evrope pruža niz isplativiih usluga dizajna koji zaokružuju kvalifikacije njegovog matičnog preduzeća.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ELSYS EASTERN EUROPE
Adresa
Omladinskih brigada 88/b, grada 15, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
05.11.2003.
PIB
103329586
Matični broj
17539353
Poslovni naziv
ELSYS EASTERN EUROPE DOO DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE ELEKTRONSKIH SISTEMA BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Radomir Jovanović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija