Elsys Eastern Europe d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Elsys Eastern Europe d.o.o.

Junior Verification Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Niš, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 9 nedelja
Kako je izgledao proces
Nakon 7 godina rada u oblasti elektronike koja je u Srbiji stala i koja je izuzetno slabo plaćena, prijavio sam se na konkurs u ovoj firmi za junior ili internship poziciju inženjera za verifikaciju. Prvi intervju je bio sa HR službom gde su mi objasnili da cene ljude sa iskustvom u bilo kojoj oblasti elektronike i da nude odlične uslove rada i OBUKU za nove ljude koji se nisu bavili IC dizajnom. Zakazana su mi 2 tehnička intervjua gde su me pitali za ono što sam radio i nešto iz njihove uže stručne oblasti gde sam se slabije snašao jer sam to davno učio na fakultetu. Nakon određenog vremena me je njihov poslovni upravnik obavestio da je moj "feedback" pozitivan, da su se odlučili za mene i da smatraju da mogu da se uklopim u njihovu firmu i zakazan mi je razgovor za dogovor oko plate, uslove rada i eventualno potpisivanje ugovora ako mi isti odgovaraju s tim da naknadno mora da me obaveste o satnici za taj dan. Nakon toga nisam dobio nikakvu informaciju, poziv ili mail. Zvao sam ih nekoliko puta i slao nekoliko mailova da bi nakon dužeg vremena odgovorili i zakazali nove tehničke intervjue i razgovore. Kada sam došao u njihove prostorije odmah sam dobio negativan "feedback" i rečeno mi je da ne mogu da se uklopim u njihovu firmu. Poslovni upravnik koji mi je zakazivao prve razgovore i dao pozitivan "feedback" se toga dana nije pojavio na razgovoru i ako je bio najavljen. Krajnje neprijatno iskustvo za mene i novčani trošak obzirom da nisam iz Beograda, a s njihove strane jedan neozbiljan, neprofesionalan i neetički potez. Najverovatnije je došlo do nekog internog nesporazuma gde sam samo ja kao kandidat oštećen.
Pitanja sa intervjua
  • Osnovna, srednja i teža pitanja iz oblasti digitalne elektronike i jezika za opis hardvera.

utisak sa intervjua postavljen: 19.01.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ELSYS Eastern Evrope je uslužna kompanija specijalizovana za projektovanje elektronskih sistema kao i razvoja aplikacionih softvera.

Iz svog tehničkog centra u Beogradu, Srbija, ELSYS Eastern Evrope podržava poznate međunarodne korporacije, kao i srednje visoko specijalizovane firme. Sa nekoliko godina rada na najnovijim tehnologijama, izgradili smo duboko poznavanje i imamo brojne stručnjake sposobne da pruže implementacije i rešenja za veoma složene arhitekture. Dobro izbalansirani između viših i mlađih inženjera, ELSYS Eastern Evrope je savršen odgovor za korporacije u potrazi za efikasnim i najnovijim tehnološkim rešenjima.

U vlasništvu filijale ELSYS Design, francuska ekspert kompanija u projektovanju elektronskih sistema, ELSYS Eastern Evrope pruža niz isplativiih usluga dizajna koji zaokružuju kvalifikacije njegovog matičnog preduzeća.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Embedded Software Engineer

Beograd

Development of software for embedded systems (drivers, applications). Operating system configuration & porting. Implementation/debugging of protocols with real-time constrains... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ELSYS EASTERN EUROPE
Adresa
Omladinskih brigada 88/b, grada 15, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
05.11.2003.
PIB
103329586
Matični broj
17539353
Poslovni naziv
ELSYS EASTERN EUROPE DOO DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE ELEKTRONSKIH SISTEMA BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Radomir Jovanović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija