Invej a.d.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Invej a.d.

Sistem Inženjer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Intervju jako težak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Verujte mi, mogao bih da napišem kratki roman o razgovoru za posao. Nažalost jedno turobno iskustvo sa domaćom firmom koja nema ni naziv, tablu, ispis - ništa, ispred "svojih vrata" -Ulaskom kroz velika metalna vrata, i prolaskom, dolazi se do ulaza u zgradu, ispred kojih su dva parkirana audija a8 (upadljivog izgleda). U holu zgrade samo zidovi, nigde nikakav ispis, pa sam morao ponovo da nazovem i pitam kuda dalje pošto, iskreno, nisam znao gde da krenem dalje. Razgovor vode šef i žena iz kadrovske. Sedim u kancelariji 2x3, za stolom iz 1985/6 na kome su dva nepovezana monitora sa sve kablovima, a ispod, računar, i kućište bele boje (procena 2002/2003. god.) -Na recepciji me dočekuje, iskreno rečeno, jako fina i kulturna žena, i upućuje me da sednem i sačekam, -Usput saznajem da je tu i Happy televizija, pošto jedan bučni gospodin treba "...da se vidi sa *** i da mu lično preda neke fascikle.." koji ulazi u neku priču sa finom gospođom, ali koja ga uljudno ali teško izbegava. ...uh...ne...ne mogu više, da pričam, tuga Božija...

utisak sa intervjua postavljen: 07.06.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Organizovan kao savremena upravljačko-kontrolna struktura u odnosu na fabrike članice, „Invej“ ima za cilj da unapredi i harmonizuje ukupno poslovanje grupacije, pre svega ulaganjem u razvoj proizvoda iz firmi članica, unapređenjem postojećih, dokazanih, domaćih brendova i stvaranjem i plasiranjem novih. Time je, „Invej“ uspeo da vrati ugled domaćim proizvodima koji su poslednjih godina bili neopravdano potisnuti od strane inostranih proizvođača. 

Ulaganjem u proizvodne delatnosti koje su vezane za članice „Inveja“, ujedno se stimuliše razvoj domaće proizvodnje, kao i prodor tih proizvoda na inostrano tržište, što je od velike važnosti kada se zna da je privreda Srbije visoko uvozno zavisna, a izvozni potencijal je prilično ograničen. 

Zaposleni u poslovnom sistemu „Invej“ su jedan od glavnih faktora poslovnog procesa koji obezbeđuje konkurentsku prednost i prosperitet članica. Iz ovog razloga HR sektor sa posebnom pažnjom prilazi procesu selekcije kadrova. Vođeni principom savremene poslovne inteligencije, naš dugoročni cilj je upliv nove i mlade energije koja prati svetske inovacije. Visoko obrazovanim kadrom, koji prolazi kroz permanetni program razvoja karijere i stalne edukacije kroz stručne seminare, kurseve i tribine, stvorili smo uspešan tim stručnjaka različitih obrazovnih profila, koji zajedničkom snagom znanja i iskustva čine sistem sposoban da odgovori na najveće poslovne izazove. 

Naš poslovni sistem vođen je motom “Postati lider srpske privrede”. A, kao potvrda toga, jeste nagrada za “Invej”, koji je 2004. godine proglašen za najuspešniju firmu u sektoru privatnih preduzeća. U vremenu posle, pa do danas, „Invej“ je postao sastavni deo lokomotive srpske privrede.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Web Programer

Beograd  • Rok: 29.06.2017

Minimum 2 godine radnog iskustva kao web programmer, visok nivo poznavanja PHP-a (PHP MVC)... (pročitaj oglas)

Sistem inženjer

Beograd  • Rok: 10.06.2017

Visoka stručna sprema (fakulteti prirodno matematičkog smera, elektrotehničkog, organizacionih nauka i ostali sa informatičkim smerom)... (pročitaj oglas)

Web programer

Beograd  • Rok: 08.06.2017

VI – VII stepen stručne spreme (ETF, FON, FTN ili srodni fakulteti), minimum 2 godine radnog iskustva kao web programer... (pročitaj oglas)

Web programer

Beograd  • Rok: 23.05.2017

Rad na optimizaciji web sajta i praćenje poseta, rad na društvenim mrežama, konstantan rad na razvoju novih web aplikacija / web stranica... (pročitaj oglas)

Sistem administrator

Beograd  • Rok: 08.04.2017

Visoka stručna sprema (fakulteti prirodno matematičkog smera, elektrotehničkog, organizacionih nauka i ostali sa informatičkim smerom)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
INVEJ
Adresa
Aleksandra Dubčeka 14
Datum osnivanja
19.01.1993.
PIB
100105800
Matični broj
06731678
Poslovni naziv
AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, SPOLJNU I UNUTRAŠNJU TRGOVINU, TURIZAM I USLUGE, INVEJ , BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
4690 Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Stanko Tomović - Direktor
Zorica Rudaković - Izvršni direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija