Invej a.d.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Invej a.d.

  (2 utiska)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

1
mogućnost napredovanja

1
balans između karijere i privatnog života

Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Kratka priča sa čovekom koji vodi sektor. Nema nikakvih pitanja. Uslovi su očajni, gori nego u državnoj firmi. Čak se radi i subotom.

utisak sa intervjua postavljen: 25.01.2019.

Sistem administrator


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobro je za početnika, mogu da se nauče osnovne stvari.
Zamerke kompaniji
Star sistem, serveri na kojima jedva rade winserv2003, kompovi iz 2005., 90% se radi na xp... veliki pritisak.. mladi ljudi ostaju max 3 meseca i beže, plata kasni par dana... nestručan kadar.... loše ophođenje prema mladim ljudima... ima još dosta toga, ali ovo su osnovne stvari.
utisak postavljen: 04.07.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Analitičar podataka/program planer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nema.
Zamerke kompaniji
Opšti utisak o kompaniji je užasan. Kako je ovo bio moj prvi posao u struci nisam znala šta da očekujem. Inače vlasnik kompanije Invej je isti kao i vlasnik televizije Happy. Mobing prisutan na svakom koraku. Na primer, rejtinzi nisu bili kao očekivani i vlasnik krene da urla na Vas ispred generalne direktorke, pa onda krene tura urlanja na nju i tako redom. Rad subotom obavezan. Prekovremni obavezan i neplaćen. Često kažnjavanje smanjenjem od 10%-20% plate.
ne preporučujem
utisak postavljen: 26.06.2017.

Sistem Inženjer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Intervju jako težak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Verujte mi, mogao bih da napišem kratki roman o razgovoru za posao. Nažalost jedno turobno iskustvo sa domaćom firmom koja nema ni naziv, tablu, ispis - ništa, ispred "svojih vrata" -Ulaskom kroz velika metalna vrata, i prolaskom, dolazi se do ulaza u zgradu, ispred kojih su dva parkirana audija a8 (upadljivog izgleda). U holu zgrade samo zidovi, nigde nikakav ispis, pa sam morao ponovo da nazovem i pitam kuda dalje pošto, iskreno, nisam znao gde da krenem dalje. Razgovor vode šef i žena iz kadrovske. Sedim u kancelariji 2x3, za stolom iz 1985/6 na kome su dva nepovezana monitora sa sve kablovima, a ispod, računar, i kućište bele boje (procena 2002/2003. god.) -Na recepciji me dočekuje, iskreno rečeno, jako fina i kulturna žena, i upućuje me da sednem i sačekam, -Usput saznajem da je tu i Happy televizija, pošto jedan bučni gospodin treba "...da se vidi sa *** i da mu lično preda neke fascikle.." koji ulazi u neku priču sa finom gospođom, ali koja ga uljudno ali teško izbegava. ...uh...ne...ne mogu više, da pričam, tuga Božija...

utisak sa intervjua postavljen: 07.06.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Organizovan kao savremena upravljačko-kontrolna struktura u odnosu na fabrike članice, „Invej“ ima za cilj da unapredi i harmonizuje ukupno poslovanje grupacije, pre svega ulaganjem u razvoj proizvoda iz firmi članica, unapređenjem postojećih, dokazanih, domaćih brendova i stvaranjem i plasiranjem novih. Time je, „Invej“ uspeo da vrati ugled domaćim proizvodima koji su poslednjih godina bili neopravdano potisnuti od strane inostranih proizvođača. 

Ulaganjem u proizvodne delatnosti koje su vezane za članice „Inveja“, ujedno se stimuliše razvoj domaće proizvodnje, kao i prodor tih proizvoda na inostrano tržište, što je od velike važnosti kada se zna da je privreda Srbije visoko uvozno zavisna, a izvozni potencijal je prilično ograničen. 

Zaposleni u poslovnom sistemu „Invej“ su jedan od glavnih faktora poslovnog procesa koji obezbeđuje konkurentsku prednost i prosperitet članica. Iz ovog razloga HR sektor sa posebnom pažnjom prilazi procesu selekcije kadrova. Vođeni principom savremene poslovne inteligencije, naš dugoročni cilj je upliv nove i mlade energije koja prati svetske inovacije. Visoko obrazovanim kadrom, koji prolazi kroz permanetni program razvoja karijere i stalne edukacije kroz stručne seminare, kurseve i tribine, stvorili smo uspešan tim stručnjaka različitih obrazovnih profila, koji zajedničkom snagom znanja i iskustva čine sistem sposoban da odgovori na najveće poslovne izazove. 

Naš poslovni sistem vođen je motom “Postati lider srpske privrede”. A, kao potvrda toga, jeste nagrada za “Invej”, koji je 2004. godine proglašen za najuspešniju firmu u sektoru privatnih preduzeća. U vremenu posle, pa do danas, „Invej“ je postao sastavni deo lokomotive srpske privrede.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
INVEJ
Adresa
Aleksandra Dubčeka 14
Datum osnivanja
19.01.1993.
PIB
100105800
Matični broj
06731678
Poslovni naziv
AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, SPOLJNU I UNUTRAŠNJU TRGOVINU, TURIZAM I USLUGE, INVEJ , BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
4690 Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Stanko Tomović - Direktor
Zorica Rudaković - Izvršni direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija