M&I Systems, Co.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije M&I Systems, Co.

  (3 utiska)
34% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
1.5
beneficije

2.3
mogućnost napredovanja

2
balans između karijere i privatnog života

Sektor za support


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mogućnost rada od kuće, zanimiljivi događaji koji se organizuju, prijatni ljudi za rad u timu. Može se steći vredno iskustvo.
Zamerke kompaniji
Nevrednovanje radnika, plata neadekvatna u odnosu na obim posla koji se obavlja. Ne baš najbolji odnos menadžmenta prema zaposlenima.
ne preporučujem
utisak postavljen: 14.10.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Konsultant specijalista / Project manager


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od sedam godina
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Može dosta da se nauči u vezi poslovnih procesa, ERP-a, rada sa bazom podataka, dinamičan posao, dosta putovanja itd. Može da se radi od kuće. Dobro za početnike željne znanja i dokazivanja.
Zamerke kompaniji
Da biste napredovali u kompaniji, morate biti izuzetno motivisani za rad, spremni da pokrenete tim oko sebe i uvek dati sve od sebe. Puno dokazivanja za bolju poziciju... Gužva i vika u kompaniji zna da smeta, pogotovo kada je potrebna koncentracija. Male početne plate.
ne preporučujem
utisak postavljen: 13.02.2016.

Konsultant za implementaciju i održavanje informacionog sistema i outsource.


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
U kompaniji se može puno naučiti što se tiče programiranja i konsultantskog posla. Ekipa je dobra, uglavnom su zaposleni mlađi ljudi. Radna atmosfera je takođe ok. Radi se na novim računarima u novim i lepo opremljenim kancelarijama. Sva prava zaposlenih se poštuju, godišnji odmori, bolovanja, praznici i ostalo.
Zamerke kompaniji
Lični dohodci bi mogli biti veći, mislim da su manji nego kod konkurencije.
preporučujem
utisak postavljen: 05.12.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Kompanija M&I Systems, Co. Group, osnovana 1991. godine u Novom Sadu, danas je jedna od vodećih grupacija u Srbiji i regionu u oblasti konsultantskih usluga i primeni informacionih tehnologija u poslovne svrhe.

Postali smo ključni partner svim uspešnim organizacijama koje žele da uz napredna softverska rešenja unaprede i optimizuju svoje poslovanje, standardizuju procedure, racionalizaciju troškove, osiguraju profit i obezbede konkurentsku prednost na tržištu.

Dve decenije uspešnog poslovanja obeležio je rad na razvoju sopstvenih ERP softverskih sistema, sistema poslovne inteligencije, pružanje usluga uređenja poslovnih procesa, optimizacije i performance management-a, konsultantske usluge implementacije SAP rešenja, sistem integracija, usluge outsourcinga, univerzitetskog softvera.

Do sada je implementirano više od 30 različitih rešenja u preko 20 industrija i 200 kompanija širom regiona Jugoistočne Evrope.

M&I Systems, Co. je deo M&I Group koju čine M&I Systems, Co. Novi Sad i Beograd i M&I Systems Banja Luka.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Java Developer

Novi Sad

Poznavanje neke od sledećih tehnologija u okviru serverskog dela aplikacije: Spring, Hibernate, Struts 2, Web Servisi RST, SOAP, Jasper Reports... (pročitaj oglas)

ERP Konsultant za ljudske resurse

Novi Sad  • Rok: 09.09.2017

Visoka školska sprema (Ekonomski fakultet, FON, PMF ili neki drugi fakultet sa informatičkim ili ekonomskim usmerenjem). Poželjno radno iskustvo na poziciji ERP konsultant... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
M & I SYSTEMS,CO
Adresa
Bulevar vojvode Stepe 16
Datum osnivanja
23.01.1991.
PIB
101628606
Matični broj
08226482
Poslovni naziv
M & I SYSTEMS, CO DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA INFORMATIČKI INŽENJERING, MENADŽMENT, KONSALTING, REINŽENJERING POSLOVNIH SISTEMA NOVI SAD
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladan Balaban - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija