MK Group d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

MK Group je holding kompanija, jedan od najuspešnijih poslovnih sistema u Srbiji u čijem se sastavu nalazi više od 38 povezanih preduzeća koja posluju u zemlji i inostranstvu. MK Group se bavi strateškim vođenjem poslovanja i korporativnim upravljanjem u oblastima poljoprivrede, poljoprivredne, šećerne i mesne industrije, turizma, upravljanja nekretninama, IT tehnologije, finansija i obnovljivih izvora energije. U kompanijama koje pripadaju MK Group, u zemlji i inostranstvu, radi više od 4.500 zaposlenih. Sedište holdinga se nalazi u Beogradu, a povezana preduzeća smeštena su širom Vojvodine i Srbije. Od 2006. godine kompanija svoje poslovanje širi i na zemlje u regionu poput Ukrajine.

Pod okriljem našeg poslovnog sistema nalaze se desetine hiljada hektara oranica sa pratećom poljoprivrednom mehanizacijom, velika i savremeno opremljena skladišta, četiri fabrike šećera, mlinovi, voćnjaci i plastenici, kao i poslovne zgrade, hoteli i građevinsko zemljište.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

IT Direktor

Vrbas  • Rok: 31.08.2017

Planiranje, organizovanje i upravljanje svim aktivnostima IT sektora (IT podrška business procesima; IT održavanje; projektne aktivnosti na održavanju i razvoju matičnog softvera i side aplikacija)... (pročitaj oglas)

IT Administrator

Beograd, Novi Sad  • Rok: 29.07.2017

MK Group d.o.o. Beograd: IT Administrator. Minimum 4 godine radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MK GROUP
Adresa
Bulevar Mihajla Pupina 115 e
Datum osnivanja
04.01.1995.
PIB
101696756
Matični broj
08179107
Poslovni naziv
MK GROUP DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6420 Delatnost holding kompanija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladimir Gavrić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija