MSG Global Solutions South East Europe d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije MSG Global Solutions South East Europe d.o.o.

  (6 utisaka)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.8
beneficije

5
mogućnost napredovanja

4.7
balans između karijere i privatnog života

IT konsultant


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
vrlo pozitivna i zdrava atmosfera, razni benefiti, mogucnost za napredavanje, plate malo iznad proseka za IT sektor + dnevnice (postoji mogucnost cestog putovanja kod klijenta)
Zamerke kompaniji
ima prekovremenog rada (mada poslodavac i ne ohrabruje prekovremeni rad, vise stvar individualne odgovornosti, jer blagovremeno i uspesno izvrsavanje zadataka naravno utice na krajnju-godisnju ocenu performansa) tako da moze da bude vrlo stresno kod kracih rokova
preporučujem
utisak postavljen: 04.08.2020.

Top Talent Program - praktikantska pozicija

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju težak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
1. krug: HR intervju - obostrano upoznavanje + logicki test 2. krug: programerski zadatak (u javi): 3 nivoa tezine, prvi za konsultante - osnovno znanje jave, napraviti aplikaciju koja ucitava podatke u aplikaciju a zatim i upisuje u zahtevanom formatu/obliku 3. krug: prezentovanje zadatka i neke industry-specific teme

utisak sa intervjua postavljen: 04.08.2020.

IT Consultant

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Airport City, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
Kako je izgledao proces
1. krug - Razgovor sa HR-om i logički test 2. krug - Izrada klijent-server aplikacije u Javi, postoje 3 nivoa u zavisnosti od pozicije za koju se konkuriše. Rok za predaju aplikacije je 3 dana. 3. krug - Prezentacija pred 2 konsultanta, developerom i HR-om vezana za aplikaciju i prezentacija na zadatu temu, obe na engleskom jeziku. Rok za pripremu je takođe 3 dana. Nakon prezentacija se odgovara na pitanja vezana za eventualno poboljšanje aplikacije i programski jezik Java i situaciona pitanja, razgovara se na srpskom pa je manje stresno. Ovaj krug je važniji od drugog jer se ceni sposobnost izlaganja i može se dosta popraviti utisak iako ocena iz prethodnog kruga nije najbolja. Čak i ako se izuzetno dobro pokažete, nema garancije da ćete biti primljeni jer je izuzetno popularna kompanija i prijavljuje se možda i trocifren broj kandidata, ali ne dajte da vas to obeshrabri. Prijavljujte se bez tuđe preporuke za posao jer izgleda da to češće prolazi. Možda i najvažnije - proces selekcije je isti već duže vreme tako da se zna unapred šta očekuje kandidate, tako da veliku prednost imaju oni koji su bili na tronedeljnoj praksi i koji imaju bogat cv studentskim organizacijama jer to pravi prevagu.

utisak sa intervjua postavljen: 02.01.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

MSG Global Solutions South East Europe d.o.o deo je MSG Group kompanije, jedne od 10 vodećih kompanija u oblasti IT konsaltinga i integracije sistema u Nemačkoj.

MSG poseduje više od 30 godina iskustva u radu u oblasti industrije osiguranja, i od strane klijenata potvrđeno iskustvo u oblasti IT konsaltinga i implementacje u oblasti osiguranja. 

Kompanija ima predstavništva u Nemačkoj, Španiji, Holandiji, Velikoj Britaniji, Indiji, Brazilu, Srbiji, Italiji, Koreji, Filipinima, Sjedinjenim Američkim Državama i Singapuru.

Cilj kompanije MSG Global Solutions jeste da svojim korisnicima obezbedi fokusiranu strategiju, savetovanje u okviru procesa i aplikacija, kao i fleksibilna IT rešenja koja odražavaju standarde i zahteve tržišta.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MSG GLOBAL SOLUTIONS SOUTH EAST EUROPE
Adresa
Terazije 5
Datum osnivanja
09.08.2011.
PIB
107197657
Matični broj
20754052
Poslovni naziv
MSG GLOBAL SOLUTIONS SOUTH EAST EUROPE DOO, BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nikola Đokić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija