Mainstream d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Mainstream d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

1
mogućnost napredovanja

1
balans između karijere i privatnog života

PHP Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ovo je utisak o cerki firmi HOMEA PLATFORM kompanije Mainstream d.o.o,. Radio sam u ovoj firmi oko 6 meseci i nista lepo nemam da kazem. Los projekat, los menadzer projekta, organizovanost je jako losa. Kako se neki ne bi uvredili, da napomenem da ovo nema veze sa kompanijom Mainstream, jer u njoj nisam radio, tako da ne mogu njih da komentarisem.
Zamerke kompaniji
Zaboravite na HOMEA PLATFORM, bar što se tiče programiranja.
ne preporučujem
utisak postavljen: 20.01.2020.

Multicloud IT Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Microsoft Teams
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Kako je izgledao proces
Ako planirate da aplicirate za ovu ili sličnu poziciju, očekujte intervju od sat i više vremena. Dobro zagrejte stolicu i pripremite se unapred. Razgovarao sam sa team leader-om određene sekcije u ovoj firmi. Odmah na samom početku mi je predstavio nekoliko opštih informacija i uslove same firme. Opisao mi je kakve su smene, koliko se radi, u kojim tehnologijama itd. Što se smena tiče, očekujte jutarnju, popodnevnu i noćnu smenu. Radi se za praznike, kao i vikendom, a postoje i smene od 12 sati, dok su noćne devetočasovne. O samoj poziciji je malo toga govorio, osim onoga što sam ga sam pitao. Napomenuo bih i da je delovao prilično nezainteresovano jer je u par navrata slao kolegi poruku usred intervjua, dok je pre samog testiranja otišao do toaleta na 5 minuta . Nakon ovog uvodnog dela, počeo je sa pitanjima (čak ni na fakultetu me ovoliko nisu cedili). Postavljao mi je pitanja iz raznih oblasti - Linux (osnovne komande i struktura OS-a); Windows (Active Directory); Web servisi (protokoli i sl.); Virtuelizacija (virtuelne mašine i njihova upotreba); Mreže (slojevi, upotreba, uređaji i sl.) itd. Ono što mi se nije dopalo je to da me je čovek za vreme čitavog razgovora gledao sa visine i uz suptilne reakcije omalovažavao moje odgovore. Trudio sam se da na svako pitanje dam odgovor svojim rečima, a ono što nisam znao to sam i naglasio. Na kraju mukotrpnog razgovora mi se zahvalio i samo dao nadu da iskoristim svoju mladost i energiju kako bih konciznije odgovarao na pitanja u slučaju da se opet prijavim za istu poziciju u firmi. Naravno, ne planiram da se opet prijavim u ovoj firmi.

utisak sa intervjua postavljen: 20.11.2020.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Mainstream d.o.o. je osnovan 2005. godine sa ciljem da pruži usluge naprednog veb hostinga.

Sa najkvalitetnijom opremom u tri data centra u Srbiji, jednom u SAD i jednom u Francuskoj, te peering-om sa svim većim provajderima, vrednim, iskusnim i posvećenim administratorima, hostujemo mnoge od najvećih i najposećenijih sajtova u Srbiji. Podrška je dostupna 24x7, a garantovana dostupnost sajtova klijenata je 99.9% godišnje.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MAINSTREAM DOO BEOGRAD
Adresa
Studentski Trg 4, Beograd-Stari Grad
Datum osnivanja
30.08.2005.
PIB
104037252
Matični broj
20076682
Poslovni naziv
MAINSTREAM DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6110 Kablovske telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Boško Radivojević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

System Engineer

1 plata
1800 EUR / mesečno
1800 1800
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija