Micro Business Solutions d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Micro Business Solutions d.o.o.

  (11 utisaka)
64% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.6
beneficije

3.8
mogućnost napredovanja

3.6
balans između karijere i privatnog života

Programer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Super je. Ne radimo prekovremeno, a završavamo posao. Izuzetno se poštuje privatan život, na poslu se traži rad. Ne gleda se da li si stigao tačno u 9, koliko si ostao na pauzi, samo se traži da vladaš poslom. Ima puno razumevanja. Tim je odličan. Mislim da ovako izgleda kada je firma zrela :)
Zamerke kompaniji
Fale nam programerke....
preporučujem
utisak postavljen: 07.12.2019.

Programer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
/
Zamerke kompaniji
Atmosfera u ovoj firmi je kao u zatvoru, nema priče, nema korišćenja wi-fi osim u svrhe posla, nema zajedničkog izlaženja na pauzu, nema druženja i priče između kolega (firma nema ni 7-8 ljudi), prekovremeno se ostaje, naravno neplaćeno. Skidanje od plate ako se zakasni duže od 10 min više od dva puta mesečno. Posebna stvar je odnos vlasnika prema zaposlenima, a to je vikanje, pretnje, omalovažavanje i vređanje, a prisustvovao sam i fizičkom nasrtanju na radnike. Plate najniže moguće u IT industriji.
ne preporučujem
utisak postavljen: 22.01.2019.

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Kako je izgledao proces
Nema ga. Vlasnica pošalje spisak pitanja - više o tome da se sazna nešto o vama i vašim stavovima, na koja se odgovara. Neprofesionalno. Nema kontakta, navodno da se uštedi vreme. Nakon toga nisam dobio nikakav odgovor. Ovu "firmu" treba izbegavati, deluje kao klasično izrabljivanje.

utisak sa intervjua postavljen: 21.01.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Glavna delatnost preduzeća Micro Business Solutions d.o.o. jeste razvoj specijalizovanih softverskih rešenja za poznate klijente, implementacije softvera drugih proizvođača, kao i konsalting na razvoju i uvođenju softvera. Sa iskustvom od preko 200 čovek-godina u razvoju i implementaciji sopstvenih i tuđih softverskih rešenja, Micro BS je u mogućnosti da se prihvati svakog izazova iz ove oblasti. Naša rešenja su iz opsega od relativno malih aplikacija, do visoko kompleksnih sistema koji servisiraju stotine promena u minutu, pri tome ostajući sigurne, pouzdane i performantne.

Naš tim se sastoji od sposobnih programera i implementatora, sa diplomama Beogradskog Univerziteta, koji svi imaju iskustva u projektovanju i implementiranju softverskih rešenja. Strateški smo opredeljeni za .net tehnologije, a od 2012. godine paralelno i za Android platformu.

Outsourceovani smo od određenog broja partnera iz Velike Britanije, Australije, Slovenije i Nemačke. Za slovenačkog partnera razvijamo složeni framework, kod koga će prilikom konfigurisanja poslovne softverske aplikacije krajnji korisnici biti u mogućnosti da sami definisu svoje entitete, uz mogućnost da se kombinuju postojeći entiteti, kako bi se napravili novi i na taj način praktično kreira poslovni informacioni sistem samo kroz korisnički interfejs, dok sam softver pametno realizuje tehničku stranu.

Micro Business Solutions d.o.o. je Microsoft Partner.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MICRO BUSINESS SOLUTIONS
Adresa
Gospodar Jevremova 50, Beograd
Datum osnivanja
29.03.2005.
PIB
103810816
Matični broj
20025905
Poslovni naziv
PREDUZEĆE MICRO BUSINESS SOLUTIONS DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Tatjana Kovačević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija