Miticon d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Miticon d.o.o.

  (6 utisaka)
67% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.7
beneficije

3.7
mogućnost napredovanja

3.7
balans između karijere i privatnog života

Java Developer

potvrđen LinkedIn profil

 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlična atmosfera, pozitivni ljudi, samim tim i veoma dobra energija u firmi. Projekti sa izazovnim zahtevima sa kojima ni iskusniji developeri ne mogu da se izbore.
Zamerke kompaniji
Nema nikakvnih beneficija. Nerealni rokovi. Očajan balans juniora i seniora. Ne postoji sistem.
ne preporučujem
utisak postavljen: 23.11.2019.

Software Developer

potvrđen LinkedIn profil

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Generalni utisak odličan. Menadžment sa dosta iskustva i znanja. Veliki projekti na kojima može puno da se nauči. Odlični developeri kako u inostanstvu tako i kod nas. Kolegijalna i prijatna atmosfera u firmi.
preporučujem
utisak postavljen: 05.02.2019.

Senior Frontend Developer

potvrđen LinkedIn profil

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen Više od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlični uslovi za rad.
Napredne tehnologije.
Ozbiljni klijenti i interesantni projekti.
preporučujem
utisak postavljen: 04.02.2019.

Junior Java Developer


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Praksa manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobra lokacija, u centru Niša. Par dobrih Java seniora. I to je to što se pozitivnih stvari tiče.
Zamerke kompaniji
Kancelarija je blago rečeno užasna, nalaze se u nekom starom preuređenom stanu, sve je prljavo i prašnjavo. Menadžment loš. Šef mašinac, nema pojma o programiranju. O svemu odlučuju ljudi koji nisu u Nišu i koji nemaju stalni kontakt sa zaposlenima pa dolazi do prilično smešnih odluka menadžmenta. Napredovanje je moguće samo preko sumnjivih veza menadžmenta i zaposlenih.
ne preporučujem
utisak postavljen: 17.01.2019.


Komentar kompanije Miticon d.o.o.

Poštovani kolega, zahvaljujemo Vam na Vašem komentaru. Očigledno je iz Vaših reči da ste bili kod nas na praksi na samom početku otvaranja Miticon-a u Nišu. U međuvremenu smo kompletno renovirali kancelariju o kojoj govorite, a od decembra smo otvorili i drugu kancelariju (takođe u centru) koja je potpuno sređena i opremljena. Znatno smo proširili naš tim u Nišu mladim i kvalitetnim ljudima (od juniora, seniora, do product menadžera). Za nepunih 8 meseci našeg boravka u Nišu aktivno smo s angažovali da pomognemo u afirmisanju mladih inženjera. Uspostavili smo saradnju sa lokalnim fakultetima (i državnim i privatnim). Nudimo praksu i mentorstvo mladim studentima, kao i stipendije za studiranje. Počeli smo da organizujemo meetup grupe i predavanja dovodeći predavače iz inostranstva da prezentuju o modernim tehnologijama i trendovima u IT sektoru. Imamo jos dosta planova do kojih nismo ni stigli. Daleko od toga da smo savršeni, pravimo propuste i greške, ali ih i ispravljamo, i svakog dana učimo iz svojih grešaka koliko i iz uspeha. Izuzetno se ponosimo našim timom i ljudima koji ga sačinjavaju. Ponosimo se i kvalitetom produkta i usluga koje pružamo prepoznatljivim klijentima poput kompanija Disney, Warner Bros., Sonos, i drugih. Ipak, najviše se ponosimo činjenicom da su skoro svi članovi Miticon tima ostali sa nama od samog početka (5-8 godina). Svakodnevno se trudimo da se taj trend i zadrži. Ja Vas pozivam (kao i sve zainteresovane) da svratite u naše kancelarije, na predavanja i meetup grupe koje organizujemo, ili na facebook stranicu, i slobodno popričate sa zaposlenima kako o uslovima za rad, napredak i sticanje znanja, tako i o menadžmentu, tehnologijama i projektima na kojima radimo. Upoznajte nas, pa tek onda sudite o nama!
(0)
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Miticon d.o.o. je kreativna agencija sa inteligentnim pristupom u poslovanju koja garantuje izvrsnost u oblasti dizajna, inovacija, tehnologije i marketinga. 

Timovi su smešteni u Kaliforniji i Srbiji, zajedno sa timom sestrinske kompanije (The Sherlock Group). Na jedinstveni način pristupaju ambicioznim projektima, nudeći najbolja rešenja klijenima u industriji. 

Disney, Warner Bros, Sonos i Hyperloop su samo neki od klijenata sa kojima su uspostavili uspešno partnerstvo, stalno rade na jačanju ovih odnosa i prevazilaženju očekivanja klijenata novim rešenjima koja ih upravo drže na liderskim pozicijama. 

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MITICON DOO
Adresa
Vladimira Radovanovića 6/31, Beograd - Čukarica
Datum osnivanja
7.7.2016
PIB
109611011
Matični broj
21210234
Poslovni naziv
MITICON DOO BEOGRAD-ČUKARICA
Delatnost kompanije
6202 - Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Bogdan Mitić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Engineer

1 plata
800 EUR / mesečno
800 800
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija