Nano Interactive GmbHNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Nano Interactive je kompanija osnovana 2010. godine, sa sedištem u Nemačkoj, koja se bavi online marketingom. U našoj internacionalnoj premium mreži, dolazimo do svoje ciljne publike u Francuskoj, Italiji, Španiji, Nemačkoj, Velikoj Britaniji i Poljskoj.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Ad Operation Manager

Beograd  • Rok: 27.10.2017

Nano Interactive d.o.o.: Ad Operation Manager. 1-2 years of experience with digital advertising. Understanding of advertising metrics, a must (ROI, CPM, CTR, CR etc.)... (pročitaj oglas)

Ad Operation Manager

Beograd  • Rok: 27.08.2017

1-2 years of experience with digital advertising, understanding of advertising metrics, a must (ROI, CPM, CTR, CR etc.)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Nano Interactive doo Beograd - Vračar
Adresa
Nebojšina 12, Beograd
Datum osnivanja
18.02.2015.
PIB
108865204
Matični broj
21083232
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladimir Dabić - Direktor
Janek Siehr - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija