Navigator d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Navigator d.o.o., kompanija za razvoj i implementaciju softverskih rešenja, obezbeđuje "offshore" razvoj aplikacija, održavanje i razvoj sopstvenih softverskih rešenja.

Bavimo se savetovanjem, projektovanjem, razvojem i implementacijom sistema u oblasti informacionih tehnologija kao i telekomunikacionih tehnologija.

Još od osnivanja 2004. godine pomažemo klijentima da organizuju svoje poslovanje, unaprede poslovne procese, smanje troškove i obezbede kvalitet i dostupnost svojih IT sistema, pri tome se oslanjajući na najnovije tehnologije i trendove.

Naš glavni cilj je pružanje kvalitetne usluge klijentu kroz transparentni razvojni proces zasnovan na agilnim i iterativnim metodologijama i uz pomoć obrazovanih i stručnih kadrova, sve u cilju prevazilaženja svih poslovnih izazova.

Najveću vrednost naše firme čine naši zaposleni - visoko obrazovani stručnjaci prosečne starosti do 35 godina. U inovativnoj radnoj atmosferi, korišćenjem najsavremenijih tehnologija, omogućavamo našim klijentima da svoje poslovanje oslone na kvalitetan hardver, softver i infrastrukturu. Prilikom realizacije projekata funkcionišemo kao tim, ali isto tako dajemo priliku svakom članu da se istakne svojim znanjem i idejama.

Kompanija posluje na teritoriji Srbije, svih bivših jugoslovenskih republika, i zemalja EU.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Java Developer

Novi Sad  • Rok: 09.12.2016

Good knowledge of Java / Java J2EE / Spring, knowledge of SQL, knowledge of Design Patterns (GoF) and J2EE Design Patterns.... (pročitaj oglas)

C# Developer

Novi Sad  • Rok: 09.12.2016

Expertise in OO programming in C#.NET and ASP.NET, MVC, experience with WCF, knowledge of Design Patterns (GoF) and Microsoft Design Patterns... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NAVIGATOR
Adresa
Zrenjaninski put 8
Datum osnivanja
21.05.2004.
PIB
103417140
Matični broj
08816883
Poslovni naziv
NAVIGATOR DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU, KONSALTING I USLUGE NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Petar Ostoić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija