Navigator d.o.o.

Navigator d.o.o.

5

Podaci

Naziv NAVIGATOR
Poslovni naziv NAVIGATOR DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU, KONSALTING I USLUGE NOVI SAD
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Zrenjaninski put 8
Datum osnivanja 21.05.2004.
PIB 103417140
MB 08816883
Zakonski zastupnici
Petar Ostoić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Kontakt

Adresa Zrenjaninski put 8, Radna zona Sever 4, 21000 Novi Sad, Srbija
PIB 103417140
MB 08816883
Predstavništvo Zrenjaninski put 8, Radna zona Sever 4, 21000 Novi Sad
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Navigator d.o.o., kompanija za razvoj i implementaciju softverskih rešenja, obezbeđuje "offshore" razvoj aplikacija, održavanje i razvoj sopstvenih softverskih rešenja.

Bavimo se savetovanjem, projektovanjem, razvojem i implementacijom sistema u oblasti informacionih tehnologija kao i telekomunikacionih tehnologija.

Još od osnivanja 2004. godine pomažemo klijentima da organizuju svoje poslovanje, unaprede poslovne procese, smanje troškove i obezbede kvalitet i dostupnost svojih IT sistema, pri tome se oslanjajući na najnovije tehnologije i trendove.

Naš glavni cilj je pružanje kvalitetne usluge klijentu kroz transparentni razvojni proces zasnovan na agilnim i iterativnim metodologijama i uz pomoć obrazovanih i stručnih kadrova, sve u cilju prevazilaženja svih poslovnih izazova.

Najveću vrednost naše firme čine naši zaposleni - visoko obrazovani stručnjaci prosečne starosti do 35 godina. U inovativnoj radnoj atmosferi, korišćenjem najsavremenijih tehnologija, omogućavamo našim klijentima da svoje poslovanje oslone na kvalitetan hardver, softver i infrastrukturu. Prilikom realizacije projekata funkcionišemo kao tim, ali isto tako dajemo priliku svakom članu da se istakne svojim znanjem i idejama.

Kompanija posluje na teritoriji Srbije, svih bivših jugoslovenskih republika, i zemalja EU.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Navigator d.o.o.

Ocena (1 utisak)

5

Beneficije

3

Napredovanje

4

Karijera / privatni život

3

Preporuka

100%

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 12.04.2020.
5

ERP konsultant

Preporučujem
Pozitivno

Ovo je jedna od retkih kompanija u kojoj su međuljudski odnosi odlični, kolege predusterljive i u svakoj situaciji spremne da podrže i pomognu tako što podele svoje znanje i iskustvo. Pohvala i za to što u vremenu epidemije kada mnogi otpuštaju radnike ispunili su obećanje za veću platu i ugovor za stalno nakon tri meseca probnog rada.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
1

Ove informacije su mi korisne

Intervju · 16.11.2021.

Software Developer

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Kao prvo, HR ne postoji. Imao sam razgovor sa navodno nekim HR, koji je project manager i jos jednim programerom. Pitanja su bila korektna, mali test iz OOP sve u svemu okej. Medjutim gospoda se nisu udostojila 3 meseca da napisu feedback, a dosao sam na preporuku! Nakon 3 meseca izvinjavaju se sto nisu odgovorili, a gospodin koji mi se javio mi je pricao neke nebuloze u nedogled, sa nekim budzetom i kvartalima, nista konkretno receno, citanje izmedju redova, u prevodu nista od tebe, ali cemo te kontaktirati za u narednom kvartalu sledece godine. Iskreno mi je muka takvih firmi koje ne mogu da se udostoje i da kazu nazalost nemamo poziciju trenutno, a ne nemamo budzet za tebe juniora moramo da se presaberemo i neke totalne gluposti koje nemaju veze sa mozgom, kao da ja ocekujem neke astronomske cifre za prvi posao.... jedna velika sramota za ovakvu firmu za koju sam cuo da je na dobrom glasu !

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Ceo proces je trajao 10 nedelja

0

Ove informacije su mi korisne

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu