Omni Logika d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Omni Logika d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
2
beneficije

2
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

Software Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ozbiljni projekti za Poresku Upravu, dobra atmosfera između zaposlenih (isključujući menadžment i vlasnike), dobra firma za nekoga ko nema nikakvog iskustva.
Zamerke kompaniji
Odakle početi... U najkraćem: domaća firma, sa domaćim načinom poslovanja.
Malo duža verzija: Plate na crno (a rade za Poresku!), neplaćen prekovremeni rad, neprofesionalan odnos prema ljudima, nezdrav odnos na relaciji menadžment - zaposleni.
I na kraju najbitnije, čovek koji je po funkciji CTO nikako ne bi trebao da radi sa ljudima, a ni tehničke veštine mu nisu impresivne. Mnogi su isključivo zbog njega otišli iz firme, neshvatljivo da neko takav može da obavlja tako odgovornu funkciju.
ne preporučujem
utisak postavljen: 24.02.2016.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Omni Logika d.o.o. je kompanija koja se bavi pružanjem usluga i konsaltinga iz oblasti naprednih infomacionih tehnologija.

Omni Logika je osnovana 2005. godine i vrlo brzo je postala jedna od najagilnijih Oracle partnera koji se bave razvojem u domenu poslednjih J2EE, Enterprise 2,0 i BI tehnologija u Srbiji. Omni Logiku čini tim od 12 stalno zaposlenih koji poseduju iskustvo kako u IT-ju i softverskom inženjerstvu, tako i u project managment-u i konsaltingu. Takođe, naš konsultantski tim uključuje i brojne nezavisne konsultante iz različitih poslovnih domena u zavisnosti od potreba projekata.

Usluge koje Omni Logika pruža u konsaltingu, IT managment-u i naprednim tehnologijama su utemeljene na sopstvenom iskustvu u imlementaciji kompleksnih projekata kako u javnom tako u privatnom sektoru, kao i na našoj prepoznatljivoj eksperizi u razvoju modernih, web-baziranih aplikacija po specifičnim zahtevima klijenata i SOA rešenjima. Izrada sveobuhvatnog rešenja omogućuje integrisanim servisima da rešavaju sve poslovne probleme današnice i predvide najbolji mogući ROI (return on investment -povratak investicije). 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
OMNI LOGIKA DOO BEOGRAD (PALILULA)
Adresa
Čarlija Čaplina 37, Beograd
Datum osnivanja
12.10.2005.
PIB
104132024
Matični broj
20098767
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA USLUGE I KONSALTING IZ OBLASTI INFORMATIKE OMNI LOGIKA DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nedeljko Pavlović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija