PLANet Systems Group d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Planet Systems Group je rastuća međunarodna i multikulturna zajednica iskusnih programera i stručnjaka koji posluju u Novom Sadu, Srbija. Mi se fokusiramo na razvoj i implementaciju naših veb aplikacija.

Kompanija je osnovana 1996. godine u Charlottesville, Virdžinija, a danas joj je sedište u Pragu, Češka Republika. PLANet Systems Group se bavi razvojem i prodajom  baza podataka i aplikacija za širok spektar poslovnih klijenata kao i za državne institucije. Naša kompanija takode pruža usluge consultinga, organizuje edukaciju i treninge u okviru klijentskih firmi, pruža usluge održavanja i custom razvoja aplikacija.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Software Test Engineer / Quality Assurance QA

Novi Sad  • Rok: 29.11.2017

Experience in Software Testing is a must. Knowledge of Visual Basic/VB script, C# and SQL are considered as an advantage... (pročitaj oglas)

Intermediate / Senior PHP Developer

Novi Sad  • Rok: 29.11.2017

Experience in software development of CMS and CRM systems. Experience in MVC architecture. Experience in web services (REST, SOAP) integration... (pročitaj oglas)

Java Developer

Novi Sad  • Rok: 12.09.2017

Core Java and/or J2EE platforms. Knowledge of HTML, CSS, JavaScript. Familiarity with XML and XSLT programming. Experience with UI design using GWT and/or Sencha GXT... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PLANET SYSTEMS GROUP
Adresa
Buka Karadžića 4, Novi Sad
Datum osnivanja
18.01.2008.
PIB
105397102
Matični broj
20373202
Poslovni naziv
PLANET SYSTEMS GROUP DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladimir Dukić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija