Premium Software d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Premium Software je IT firma sa sedištem u Novom Sadu. Ciljni segment su finansijske institucije (banke i osiguravajuća društva) u zemlji i inostranstvu. Specijalizovani smo za razvoj poslovnih informacionih sistema, baziranih na Oracle i Java tehnologijama. Naši zaposleni imaju bogato iskustvo u razvoju projekata i implementaciji informacionih sistema u preko 25 projekata u oblasti Makedonije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Programmer

Novi Sad  • Rok: 05.10.2017

Premium Softwared.o.o.: Programmer. Minimum 3 years of work experience in similar jobs Provide a bachelor/master degree in Informatics or similar studies... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PREMIUM SOFTWARE
Adresa
Bulevar Oslobođenja 88, Novi Sad
Datum osnivanja
09.05.2005.
PIB
103860158
Matični broj
20038390
Poslovni naziv
PREMIUM SOFTWARE DOO, NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milenko Zorić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija