Privredni savetnik - informacione tehnologije d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Privredni savetnik – Informacione tehnologije (PS.IT) bavi se razvojem softverskih rešenja namenjenih prvenstveno poslovnoj primeni. Naš cilj je da rad naših klijenata unapredimo uvođenjem u njihovo poslovanje kvalitetnih rešenja baziranih na savremenim informacionim tehnologijama. Pored softverskih rešenja koja razvijamo na zahtev i u skladu sa potrebama konkretnog klijenta, naše dugoročno opredeljenje je razvoj gotovih softverskih rešenja iz oblasti računovodstva i poslovanja.

Na tržištu Srbije prisutni smo od 2002. godine i sa dve generacije poslovnog softvera stekli smo poverenje preko 2500 korisnika. U svojim softverskim rešenjima objedinjujemo znanja eksperata Privrednog savetnika iz oblasti računovodstva i poslovnih finansija i stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PRIVREDNI SAVETNIK-INFORMACIONE TEHNOLOGIJE
Adresa
Ruzveltova 55, Beograd-Palilula
Datum osnivanja
09.03.1999.
PIB
100168500
Matični broj
17238990
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA INFORMACIONE TEHNOLOGIJE PRIVREDNI SAVETNIK INFORMACIONE TEHNOLOGIJE DOO BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleg Konečni - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija