Program Development Team, d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Program Development Team d.o.o. je kompanija za razvoj softvera, fokusirana na proizvode koji podržavaju konsultantske i revizorske usluge u oblastima menadžmenta, informacione bezbednosti i privatnosti.

Naš klijent je PERSICON AG, nemačka kompanija koja pruža usluge konsaltinga u oblasti informacione bezbednosti i zaštite podataka. PERSICON AG ima klijente iu privatnom i u javnom sektoru, uključujući i vladine agencije i institucije.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Cross Platform Mobile Apps Developer – React Native

Beograd  • Rok: 22.11.2017

Have shipped applications to the iTunes and Google Play stores. Have experience with Javascript, Node.js and RESTful API... (pročitaj oglas)

Software Developer

Beograd  • Rok: 28.10.2017

As a member of a highly motivated young team, you will have an opportunity to learn new technologies and practice new development methodologies, with room for personal and professional advancement... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PROGRAM DEVELOPMNT TEAM
Adresa
Beogradskog Bataljona 123 A, Beograd-Čukarica
Datum osnivanja
14.05.2012.
PIB
107564239
Matični broj
20827106
Poslovni naziv
Program Development Team d.o.o. Beograd-Čukarica
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Srdjan Manasijević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija