Telenor d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Telenor d.o.o.

  (9 utisaka)
45% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.8
beneficije

2.1
mogućnost napredovanja

2.9
balans između karijere i privatnog života

NOC Specialist

potvrđen LinkedIn profil

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od sedam godina
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
- Kompanija je veoma dobro organizovana, sa dobrom kulturom i atmosferom, manadžmentom koji ima jasnu strategiju.
- Zalaganje i motivisanost se vrednuje i prepoznaje.
- Fer odnos prema zaposlenima.
Zamerke kompaniji
Nivo obrazovanja ne bi trebao da bude razlog da radnik ne napreduje.
preporučujem
utisak postavljen: 03.09.2016.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Programer

potvrđen LinkedIn profil

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Privatno osiguranje.
Zamerke kompaniji
Kao državna služba, ko koga zna, ko koga voli... Iako je norveška firma, vode je Srbi, a zna se kakav je naš mentalitet, još su to mahom ljudi sa BK univerziteta. Sve u svemu potpuno razočarenje. Nema rasta plate, samo za prodavce.
ne preporučujem
utisak postavljen: 29.07.2016.

PHP Developer / CRM and Enterprise Systems Solution

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
CV sam predao na JobFair-u 2015. godine. U februaru 2016. godine sam dobio mejl od Telenor HR službe da sam potencijalno odgovarajući kandidat za poziciju u CRM and Enterprise Systems Solution timu i da dođem početkom marta na testiranje. Testiranje se sastojalo iz dva dela. Prvi deo se radio na računaru i obuhvatao je test opšte informisanosti (pitanja kao na kvizu, istorija, geografija, umetnost itd.) i dosta jednostavan test znanja engleskog jezika (a za netehničke pozicije i treći test, opšteg korišćenja računara, tj. Windows, Office i sl.). Sva pitanja su bila zatvorena, tačnije birao se jedan od nekoliko ponuđenih odgovora. Pitanja nisu bila teška. Drugi deo testa se radio na papiru i tu je bilo svakakvih tehničkih pitanja, koja su pretežno bila otvorena. Našla su se pitanja o Linuxu, SQL-u, PHP-u, HTML-u, CSS-u, JavaScript-u, Javi. Bilo je i par zadataka, odnosno da opišete neki projekat na kome ste radili i sl. Ceo test je bio na engleskom jeziku. Na testiranju je bilo ukupno 10-15 ljudi. Nekoliko dana nakon testiranja sam kontaktiran sa informacijom da sam prošao u drugi krug selekcije, odnosno intervju koji je bio održan u kancelariji koja je više ličila na dnevni boravak (verovatno u cilju opuštanja kandidata). U kancelariji sam bio jedini kandidat, a od Telenor zaposlenih bila je prisutna HR menadžerka, kao i dvoje zaposlenih u CRM timu, za koji se pozicija i odnosila. Intervju je trajao nekih 45 minuta. Veći deo intervjua bio je rezervisan za neka psihološka pitanja, tipa kako se nosim sa stresom, rokovima i sl. Dosta manji deo intervjua se odnosio na tehnička pitanja. Nakon završenog intervjua, HR menadžerka je rekla da će za nekih najviše 10tak dana javiti o ishodu selekcije. Nikad nisam dobio nikakvu povratnu informaciju, što mi je u redu za neku startup kompaniju, ali ne i za giganta kakav je Telenor. Utisak koji sam stekao tokom ovog procesa je da je u Telenoru prisutna ogromna birokratija.

utisak sa intervjua postavljen: 16.01.2018.

Advanced technical support


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period više od četiri godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Iskustvo i popunjavanje CV-ja.
Zamerke kompaniji
Mnogo ih je, ali ako bih izdvojio najveće to su negativna selekcija u napredovanju i pritisak koji ne doprinosi boljoj usluzi za korisnike.
ne preporučujem
utisak postavljen: 20.12.2017.

IT support


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobre beneficije i uslovi rada.
Zamerke kompaniji
Nema mogućnosti napredovanja, nepotizam je jako izražen (zapošljavanje rođaka, kumova, prijatelja... ), zastarele tehnologije, nema mogućnosti za razvojem zaposlenih osim ako nisi menadžment nivo. HR je uglavnom nekvalifikovan, nekompetentan i kadrovi su bivše sekretarice.
ne preporučujem
utisak postavljen: 10.04.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Od 2006. godine, od kada je prisutan na tržištu Srbije, Telenor Srbija postao je najveći mobilni operator u zemlji, sa više od 3 miliona zadovoljnih korisnika iz svih sfera privatnog i poslovnog života.

Do danas, Telenor  je ostao najveći strani investitor u Srbiji, koji kontinuirano ulaže u lokalnu ekonomiju, društvo, kulturu i očuvanje životne sredine.

 • Najveći mobilni operator u Srbiji (po prihodima/udelu na tržištu)
 • Najveći strani investitor u Srbiji
 • Više od 3 miliona mobilnih pretplatnika
 • Više od 1.200 zaposlenih
 • Više od 120 radnji u 85 gradova

Ciljevi i vizija

Telenor Srbija teži da bude pokretačka snaga u stvaranju, pojednostavljivanju i uvođenju naprednih komunikacionih usluga i rešenja na tržište Srbije. 

Naši ciljevi su jednostavni:

 • Za korisnike, Telenor želi da bude prvi izbor komunikacionog  provajdera, koji će njihov život učiniti lakšim i jednostavnijim.
 • Za zaposlene, Telenor želi da bude motivišuće mesto za rad, gde je pojedincima željnim uspeha omogućeno dalje profesionalno napredovanje.
 • Za zajednicu, Telenor želi da bude partner od poverenja, koji kontinuirano doprinosi razvoju ekonomije i društva.

Telenor GRUPA

Telenor grupa jedan je od najvećih svetskih mobilnih operatora. Ima 166 miliona korisnika i direktno je prisutna na 13 tržišta i dodatnih 17 zahvaljujući vlasništvu u kompaniji VimpelCom Ltd.  Telenor je najveća telekomunikaciona kompanija u Norveškoj, a u svetskim razmerama jedan od provajdera sa najbržim rastom. Telenor je, takođe, najveći provajder TV usluga u nordijskom regionu. Telenor je mobilni operater na nekim od tržišta sa najbržim rastom, a domaće tržište Norveška jedno je od najrazvijenijih u svetu. Akcije Telenora upisane su na Berzi u Oslu.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

User Experience Specialist

Beograd  • Rok: 28.02.2018

Telenor : User Experience Specialist. Working experience, preferably within mobile operator, music industry or content/service provider is an asset... (pročitaj oglas)

Experience Quality Assurance Expert

Beograd  • Rok: 02.03.2018

Good knowledge of the basics of Telco systems, infrastructure and IT stack is an advantage... (pročitaj oglas)

Experience Quality Assurance Expert

Beograd  • Rok: 23.01.2018

Good knowledge of the basics of Telco systems, infrastructure and IT stack is an advantage... (pročitaj oglas)

Information Security Expert - Telenor Banka

Beograd  • Rok: 14.01.2018

Minimum college degree in the area of technical sciences (computer, information technology, programming and similar). Minimum 2 years of previous experience on similar jobs... (pročitaj oglas)

IT Operations Senior Engineer - Telenor banka

Beograd  • Rok: 05.02.2018

Responsible for the execution of all activities related to the operation, maintenance, troubleshooting and support of IT systems and equipment, in order to support the business line... (pročitaj oglas)

Quality Assurance Officer - Telenor Banka

Beograd  • Rok: 25.12.2017

Must have minimum 6 months of experience in testing mobile applications. Work in Mobile banking application testing company is big advantage... (pročitaj oglas)

Service Desk Analyst

Beograd  • Rok: 18.12.2017

You are familiar with Windows platform, MS OS installation, PC software installation, maintenance and troubleshooting... (pročitaj oglas)

Quality Assurance Expert

Belgrade  • Rok: 10.12.2017

University degree preferable from IT / Telecommunication area. Minimum 3 years of experience within IT QA and DevOps practices. Good business understanding... (pročitaj oglas)

Chief IT Architect

Beograd  • Rok: 10.12.2017

Strong strategic planning capabilities (approaches and processes, tools, deliverables) and ability to understand industry trends, competitor or future competitor's strategies and product roadmaps... (pročitaj oglas)

Core Banking System Analyst - Telenor Banka

Beograd  • Rok: 28.12.2017

Telenor : Core Banking System Analyst - Telenor Banka. Requirement analysis and creating technical specifications... (pročitaj oglas)

DB Administrator

Beograd  • Rok: 11.12.2017

Telenor : DB Administrator. Experience in database optimization techniques and good problem-solving skills... (pročitaj oglas)

Experience Quality Assurance Expert

Beograd  • Rok: 12.12.2017

University degree in business/technical fields with strong IT understanding. 5+ years’ of experience within IT QA practices. Good knowledge of the basics of Telco systems, infrastructure and IT stack is an advantage... (pročitaj oglas)

Core Banking System Analyst - Telenor Banka

Beograd  • Rok: 04.12.2017

University degree from Electrical Engineering Faculty, Mathematics Faculty or Faculty of Organizational Science – IT Program is considered to be an advantage... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TELENOR
Adresa
Omladinskih Brigada 90, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
04.04.2006.
PIB
104318304
Matični broj
20147229
Poslovni naziv
TELENOR D.O.O. BEOGRAD
Delatnost kompanije
6120 Bezične telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom ogovornošću
Zakonski zastupnici
Ove Fredheim - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija