Vast.com d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Vast.com d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

5
mogućnost napredovanja

1
balans između karijere i privatnog života

Front End Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobra atmosfera, ljudi koji žele da završe posao do kraja, organizacija na nivou, jak menadžment koji pomaže i većinu puta radi na istoj strani sa programerima (kao i qa).

Dobre plate(agencija), putovanja na konferencije ili na rad u USA ofisu.

Dosta zanimacija na poslu u smislu bilijara, pikada, beer day-ova, vođenja na večere, team buildinge itd.

Plaćen ručak je veliki plus (uvek ima barem 10-tak jela od kojih se bira) ne toliko u smislu finansija već u smislu da se ne razmišlja o tome.
Zamerke kompaniji
Loše radno vreme (druga smena 12/13 do 20/21/22), mada nekome to i odgovara.

Očekivanja da ste uvek online i spremni da zasučete rukave bilo da ste kući da je 23h ili vikend neko može da vas cima za nešto...

Može se desiti da vam dodele legacy projekte i da se ne pomerite sa toga sledećih 2 godine što zna da smori i nervira čoveka.

Na svakih 3/4/5 godina desi se gomila otkaza zbog odlaska nekog od velikih partnera ili slično i onda 1/3 firme dobija otkaze.
preporučujem
utisak postavljen: 17.02.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Vast.com je vodeći vertikalni pretraživač i lider u razvoju Big Data tehnologija na tržištima prodaje vozila, nekretnina i putovanja, sa preko 30 miliona korisnika mesečno. Mi razvijamo proizvode za "Fortune 500" kompanije, a neki od naših klijenata su AOL, Yahoo, CarFax, HomeCircle i Southwest Getaway.

Prvi prototip vertikalnog pretraživača razvila je grupa inženjera iz Beograda tokom 2003. i 2004. godine. Ideja je naišla na interesovanje investicionog fonda iz Silikonske doline, koji je smatrao da pretraživač ima veliki potencijal pa je 2005. godine osnovan Vast, sa sedištem u San Francisku i razvojnim centrom u Beogradu. 

Danas, Vast.com je globalna kompanija sa sedištem u Ostinu, Teksas i razvojnim centrom u Beogradu i Kijevu i trenutno zapošljava 150 ljudi.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Data Analyst

Beograd  • Rok: 27.04.2017

Acquire a high level of knowledge and expertise of vehicles attributes that will be applied in order to correctly identify the necessary automotive data within our Ability to come up with the engineering instructions on how to automate certain manual (pročitaj oglas)

Feed Processing Associate

Beograd  • Rok: 27.04.2017

Monitoring hundreds of running feeds and making sure that they are running without any possible interruptions. This includes acting on various alerts at all times... (pročitaj oglas)

Software Engineer

Beograd  • Rok: 14.04.2017

BSc / MS graduated and final year students in Computer Science (ETF/PMF/FON) or relevant studies, strong Computer Science background (algorithms, data structures, software design)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
VAST.COM
Adresa
Trg Nikole Pašića 9, Beograd-Stari Grad
Datum osnivanja
03.08.2005
PIB
103995222
Matični broj
20068035
Poslovni naziv
VAST.COM DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ilija Duni - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija