Visit.com Adriatic d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Visit.com Adriatic d.o.o.

  (2 utiska)
50% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.5
beneficije

3
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

.NET Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Tehnički intervju je bio sa dva vlasnika firme. Ukratko smo popričali o njihovoj firmi i proizvodu koji razvijaju, kao i o mom obrazovanju i prethodnom radnom iskustvu. Jedan od vlasnika je bio jako prijatan, dok se drugi malo bahato ponašao (a još pride došao na razgovor u trenerci). Nakon sat vremena priče, dogovorili smo se da dođem na drugi krug intervjua, gde bih radio neke zadatke i dva puta su me zamolili da im se javim ako odustajem od prijave, da bi na kraju ispalo da mi se oni nisu javili, čak ni da me obaveste da nisam prošao dalje. Jako neprofesionalno, koliko je stvarno teško napisati jedan mail sa dve rečenice?

utisak sa intervjua postavljen: 06.06.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Visit.com Adriatic d.o.o. je kompanija za razvoj softvera, osnovana 2012. godine od strane tima viših programera. Sada imamo 10 stalno zaposlenih radnika posvećenih pružanju kvalitetnih rešenja u ASP .NET MVC tehnologiji. Naša osnovna delatnost je outsourced razvoj rešenja kao podizvođač za Technology Group, Švedska.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

.NET Developer

Beograd  • Rok: 19.03.2020

Object-oriented development. C# - ASP.NET. Javascript, jQuery, HTML. Web-services. At least 2 years of proven experience in specified areas... (pročitaj oglas)

IT Tester

Beograd  • Rok: 28.12.2019

Be good at analyzing how a complex system works. Have some experience at writing automated tests with Selenium (C# is a plus). Think as an end user... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
VISIT. COM ADRIATIC
Adresa
Terazije 12, Beograd-Stari Grad
Datum osnivanja
10.07.2012.
PIB
107646898
Matični broj
20843837
Poslovni naziv
VISIT. COM ADRIATIC D.O.O. BEOGRAD-STARI GRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Feđa Nikolić - Direktor
Gabrijela Berić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija