07.03.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – JavaScript, Ruby, Dizajn, QA, PHP, Sistemska administracija i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – JavaScript, Ruby, Dizajn, QA, PHP, Sistemska administracija i drugi

Ovu nedelju započinjemo sa 519 IT oglasa, a obećavamo da će taj broj rasti u toku nedelje :) Sada već tradicionalno, najtraženiji su programeri, ali ima posla i za druge ITevce. Zavirite u ovonedeljni pregled oglasa:

ComData Novi Sad otvara kancelariju na Novom Beogradu i za stalni radni odnos traže više Medium/Senior JavaScript developera za zajednički rad sa renomiranim kompanijama na razvojnim projektima. Obavezni uslovi su kontinuirani dvogodišnji rad na razvoju JavaScript aplikacija, odlično znanje objektno-orijentisanog programiranja i dobro poznavanje MVVM pattern-a. ComData se bavi razvojem i implementacijom složenih IT sistema kroz projektovanje, programiranje i održavanje, uz stalnu saradnju sa svojim klijentima.

SupplyFrame traži Ruby Engineer-a sa minimum tri godine iskustva u razvoju aplikacija u Ruby programskom jeziku. SupplyFrame je kompanija osnovana u Los Anđelesu, koju čini tim talentovanih programera, strastvenih u kreiranju kvalitetnog UX-a.

Kompanija Saturized je raspisala konkurs za Interface Designer-a. Saturized je digital production house iz Novog Sada koji se bavi kreiranjem digitalnih proizvoda i platformi. Novi dizajner biće deo tima koji se bavi produkcijom interfejs dizajna za web sajtove, web i mobilne aplikacije. Prvi uslov za konkurisanje je mašta! :)

SBB, najveći operator digitalne i analogne kablovske televizije u Srbiji, traži Administratora sistemskih servisa u Beogradu. Potrebno je da poznaješ principe funkcionisanja i konfiguracije Internet servisa na Linux operativnom sistemu. Ako si spreman/na da unapređuješ i održavaš sistemske i internet servise, brzo dijagnostifikuješ, analiziraš i rešavaš tehničke probleme i samostalno kreiraš rešenja, apliciraj za ovaj oglas :)

Kompaniji eFront je potreban QA inženjer, koji ima minimum dve godine iskustva sa testiranjem. eFront je vodeći softverski provajder rešenja namenjenih finansijskoj industriji. eFront-ova rešenja služe velikim kompanijama u oblastima privatnog kapitala, investicija u nekretnine, bankarstva i osiguranja.

DEVTECH, kompanija koja se bavi razvojem softvera i IT uslugama, traži PHP developer-a. Novi PHP-ovac bi trebalo da ima minimum dve godine iskustva sa PHP-om i da vlada Zend-om ili bilo kojim MVC framework-om. DevTech je specijalizovan za inženjering i razvoj Cloud platformi i usluga. Imaju dugačku istoriju pružanja usluga za preduzeća, ISV, servisne provajdere.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Naše najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga