20.10.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – QA, Dizajn, C# i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – QA, Dizajn, C# i drugi

Trenutno se na sajtu HelloWorld.rs nalazi 469 IT oglasa, namenjenih svim IT-jevcima koji su u potrazi za poslom. Predlažemo ti da ih pregledaš, jer se možda baš među njima nalazi tvoj budući posao. Oglasi su podeljeni po sledećim kategorijama: Programeri – 333, Sistem administratori – 33, QA inženjeri – 31, Dizajneri – 27, Podrška – 18, Menadžment – 16 i Prodaja / konsultanti – 11.

Izdvojili smo nekoliko interesantnih oglasa:

Kompanija ComData d.o.o. traži više C# Developera za zajednički rad sa renomiranim nemačkim IT kompanijama na daljem razvoju njihovih aplikacija. Obavezni uslovi su minimalno dve godine kontinuiranog rada na razvoju C# aplikacija i odlično znanje objektno orijentisanog programiranja. Osnovana 1992. godine u Novom Sadu, ComData se bavi razvojem i implementacijom složenih IT sistema kroz projektovanje, programiranje i održavanje uz stalnu saradnju sa svojim klijentima.

S obzirom na sve veći broj novih karijerno obrazovnih projekata, Link Group d.o.o. traži dinamičnog i odgovornog Administratora računarskog sistema. Odgovornosti na ovoj radnoj poziciji su sledeće: održavanje računarske mreže, servisiranje i održavanje računara i dodatne opreme i pomoć zaposlenima u vezi sa hardverom i softverom. LINK group je multinacionalna kompanija koja se već više od 15 godina bavi edukacijom i sertifikacijom u oblasti IT-ja i savremenog poslovanja.

Ibis-Instruments je jedan od vodećih OSS integratora u regionu, a njihovom timu je, usled proširenja aktivnosti, potreban Big Data Software Engineer. Od njega se očekuje poznavanje programskih jezika ili scripting alata, poznavanje Linux operativnog sistema i aktivno znanje engleskog jezika. Nudi mu se stalni radni odnos i dinamično radno okruženje i rad na ozbiljnim projektima kod korisnika u regionu. Ibis Instruments danas predstavlja organizovanu i specijalizovanu kompaniju sa obučenim i iskusnim tehničkim timom, portfoliom svetskih kompanija i širokim spektrom usluga.

ITWeb, kompanija iz Južne Afrike, sa kancelarijom u Beogradu traži Graphic/Web dizajnera. Potreban im je dizajner za rad na projektima iz oblasti web i grafičkog dizajna. Kompanija objedinjuje elektronske i štampane medije, radno mesto podrazumeva dizajn web stranica kompanije sa elementima web programiranja, dizajn konferencija kompanije, izradu promotivnih materijala za elektronske i štampane medije, dizajn web banera, dizajn oglasa i pripremu za štampu.

eFront, vodeći softverski provajder rešenja namenjenih finansijskoj industriji, je u potrazi za QA inženjerom za svoju beogradsku kancelariju. Budući QA inženjer će raditi u QA timu i njegov/njen fokus će biti na razvoju, implementaciji i testiranju. eFront-ova rešenja služe velikim kompanijama u oblastima privatnog kapitala, investicija u nekretnine, bankarstva i osiguranja.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima, kao i iskustva zaposlenih u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga