20.07.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – QA, PHP, WordPress, Dizajn i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – QA, PHP, WordPress, Dizajn i drugi

U novu tropsku nedelju jula Helloworld.rs ulazi sa ukupno 524 IT oglasa. Taj broj se tokom nedelje povećava, te su veće šanse da nađete svoj IT posao iz snova :) Među objavljenim oglasima u ponudi je 379 za programere, 41 za QA inženjere, 39 za Sistem administratore, 23 za UX dizajnere, 19 za Menadžere, 18 – Podrška i 5 za Prodaju/Konsultante.

Od najnovijih oglasa, za vas smo izdvojili sledeće:

eFront traži QA Engineer-a. Ova osoba bi trebalo da ima iskustva u testiranju softvera, a znanje .Net, C#, Java, SQL i Visual Basic-a je dodatni plus.

Kompanija Performance Technologies traže PHP developera da se priključe njihovom timu. Potreban im je neko ko je minimum 2 godine radio kao web developer, vlada PHP-om, MySQL-om, HTML, CSS i JavaScript-om. Performance Technologies je firma osnovana 2009. godine, ima ukupno 240 zaposlenih, od čega je 40 ljudi u Srbiji. Nalaze se na sjajnoj lokaciji u centru grada i nude vam izbor prilikom biranja opreme na kojoj ćete raditi (Mac ili Lenovo, vaš izbor).

U potrazi za PHP developerom je i  Levi9, holandska firma za IT usluge sa trenutno preko 500 visokoobrazovanih i stručnih IT profesionalaca u istočnoj i centralnoj Evropi. Pored sedišta u Amsterdamu, Levi9 ima razvojne centre u Srbiji, Rumuniji i Ukrajini.

Poslovnom sistemu Invej iz Beograda, lideru na domaćem tržištu u svojoj grani i nosiocu značajnih nacionalnih brendova, usled proširenja poslovanja potrebna je ambiciozna, odgovorna i sposobna osoba za rad na poziciji Sistem administratora.

Američka konsalting kompanija Joorney LLC traži Web dizajnera za svoju kancelariju u Beogradu.

Skippaz, mala IT kompanija iz Beograda, u potrazi je za Front-end Web Developerom, koji je kreativan i sposoban za samostalno rešavaje složenih tehničkih problema. Od njega se, između ostalog, očekuje vrhunski nivo poznavanja HTML5 i CSS3, razvijen osećaj za vizuelne detalje i iskustvo i rutina u cross-platform i cross-browser testiranju sajtova.

Diwanee, digitalna medijska kompanija, nudi novo radno iskustvo na poziciji Project Manager-a. Osoba na ovoj poziciji baviće se koordinacijom u realizaciji komercijalnih online projekata, vođenjem tima programera i postavljanjem prioriteta u digitalnim projektima kako bi se ispunila očekivanja klijenata.

Cloud Industry, mali startup čiji je fokus na WP platformi, traži full time senior WordPress Developer-a (ali postoji mogućnost i freelance saradnje). Uslovi su, između ostalog, iskustvo u radu sa Wordpress temama, WP plugin-ovima i znanje u oblasti PHP-a.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga