13.07.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – Support, .NET, C#, Java i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – Support, .NET, C#, Java i drugi

Treću nedelju jula Helloworld.rs započinje sa 517 oglasa iz IT branše. Za programerske pozicije na sajtu je dostupno 368 oglasa, za QA inženjere 41, Sistemska administracija – 37, Menadžment – 24, UX Dizajn – 23, Podrška -20 i Prodaja/konsultanti – 5 oglasa.

Izdvojili smo nekoliko najnovijih oglasa:

Kompanija Ksios d.o.o. traži Software Support / Test Engineer-a za svoje kancelarije u Beogradu. Potreban im je neko ko vlada SQL-om i ERP sistemima i ima jaku radnu etiku.

Grid Software iz Kanade je u potrazi za Senior .NET developerom za svoju beogradsku kancelariju. Grid Softver čini tim iskusnih stručnjaka za komunikaciju, softverskih inženjerskih profesionalaca posvećenih pružanju najviših standarda u kvalitetu konsultantskih usluga i razvojnih rešenja za Smart Grid sistemske provajdere.

Zuhlke Engineering d.o.o. traži Software Engineer-a, koji ima više od dve godine iskustva u razvoju softvera i razume koncept agile metodologija. Zuhlke Engineering d.o.o. je deo Zühlke Group. Kompanija se bavi softverskim inženjeringom, konsultantskim menadžmentom i finansiranjem start up-ova. Job-Search1

LINK group traži nekoga da im se pridruži na poziciji Medior C# .NET Developer-a. LINK group se bavi edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja, uspešno ostvarujući misiju unapređenja školstva u profesionalnom, visokom i srednjoškolskom obrazovanju, pomažući ljudima da postanu uspešniji. Traže osobu koja aktivno radi u C# minimum dve godine, koja je analitična, sistematična i precizna u radu i poseduje aktivno znanje SQL jezika.

C# developera traži i Naovis, softverska kompanija iz Novog Sada. Nude odlične rade uslove i aktivno učešće u svim procesima razvoja softvera.

Kompanija Saga je raspisala oglas za poziciju Java programera. Nova i postojeća softverska rešenja izrađenih na osnovu raznorodnih potreba korisnika zahtevaju implementaciju, što je ujedno i posao budućeg Java programera sagiste. Posao tima u kom se radi sprovodi se po principu agilne metodologije.

NetTV Plus traži UX/UI dizajnera za rad u Beogradu. Kompanija NetTV Plus je prisutna na tržištu od 2008. godine kao vodeća OTT platforma. Svojim korisnicima obezbeđuju inovativne i napredne servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama. NetTV Plus je član United Group-e koja obuhvata vodeće telekomunikacijske kompanije na teritoriji bivše Jugoslavije.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga